FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
no normalnie chodzisz i zabijasz ja diabola zdobyłem jak wszyscy mieli 15;ppp
wystarczy ze podpakujesz w junction>>magic i dasz coś co powiększa magie i masz z głowy zawsze ci wyssie Demi i zuci tylko musisz miec to dośc wysoko ;] potem raz dwa ifrit i diabolo jest twój a tak inna drogą który z gf miał opcje junk shop bo nie pamiętam a chce szybko to zdobyc ;]
wystarczy ze podpakujesz w junction>>magic i dasz coś co powiększa magie i masz z głowy zawsze ci wyssie Demi i zuci tylko musisz miec to dośc wysoko ;] potem raz dwa ifrit i diabolo jest twój a tak inna drogą który z gf miał opcje junk shop bo nie pamiętam a chce szybko to zdobyc ;]
Chodzi o to ze dawno nie odpalalem ffVIII i zalapalem dziure
, mianowicie stoje przed zamkiem ultimeci przy tym save pointcie i chcialem troche dobic postacie ale nie pamietam ( lub tez moze sie nie da ) jak wyjsc z tamtad na mape swiata. Jak schodze w dol po tym lancuchu to jest lokacja w ktorej nie ma przejscia dalej i musze sie wracac do punktu wyjscia. Mozna z tamtad wyjsc na mapke a jak tak to jak i gdzie ? Z gory dziekuje 

ludziska mam problem
chodzi o pania Dinch (matke Zella) w opisie przejscia na k-ff.com pisze abym wygral karte od Zella od pani dich, od 1,5 godziny z nia wygrywam w te karty a ona ani razu nie wyciagnela jeszcze karty Zella nie wiecie moze w czym tkwi problem?? bo dluzej juz mi sie nie chce z nia grac a chce z kolekcjonowac wszystkie karty 

A na pewno miałeś Zella w party team ??
... a co do innych kart brakuje ci czegoś jeszcze ??
Jeśli tak to pozostaje ci kombinowanie ...jeżeli masz możliwość wybierania kart to spróbuj wziąsć np same mocne lub same słabe albo jedną mocną i resztę słabych ..wiem że był jakiś sposób aby wyciągnąć tą kartę od tej poczciwej mamuśkiKrypta pisze: Kartę Zella posiada jego matka, w Balamb. Odwiedzisz ją na początku gry, ale możliwość rozgrywki uzyskasz dopiero przed misją w Timber oraz na drugim i późniejszych kompaktach. Aby zagrać, Zell musi być w drużynie. Jeśli nie będzie możliwe rozpoczęcie pojedynku wejdź do następnego pomieszczenia i wróć. Teraz wszystko powinno być w porządku.

http://www.k-ff.com/Final8/index.php?n=13 - oba Questy...
Może po prostu rusz się nieco w fabule a potem próbuj dalej?
Może po prostu rusz się nieco w fabule a potem próbuj dalej?