Luigi: Ja nie chcę iść do tego burdelu!!
Więcej prawdy
Moderator: Moderatorzy
Devianci mnie zabiją, ale kolejkę przejmuje Sephiria. 
[ Dodano: Pią 06 Lip, 2007 10:44 ]
Ekhem, już po terminie...

[ Dodano: Pią 06 Lip, 2007 10:44 ]
Ekhem, już po terminie...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
						- kilmindaro
 - Cactuar

Pan w ubranku wyprawnym w Persilu: Piękny sufit, naprawdę podobają mi się te plakaty propagandowe z Korei. Pewnie w moim nowym pokoju też będzie tak fajnie.
Pan z tyłu: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.
Tom Hanks: Świstakiem to kumpel się już zajął. Eskimos jeden...
[tak, nie przyjrzałem się, że to Tom Hanks
 ]

Pan z tyłu: A świstak siedzi i zawija je w te sreberka.
Tom Hanks: Świstakiem to kumpel się już zajął. Eskimos jeden...
[tak, nie przyjrzałem się, że to Tom Hanks
					Ostatnio zmieniony ndz 15 lip, 2007 10:07 przez Ababeb, łącznie zmieniany 2 razy.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
						Wleczony: Widzę... Wiiiidzę... Mrówki... Mrówka Savage i mrówka Hyneman... Obalają mit, jakoby Tom Hanks nadawał się tylko do fantazji erotycznych... Taaaaaaak...
Wlokący (T.H.): Mogę go kropnąć? Mogę?
Wlokący (nie T.H.): Spokojnie, mamy nowe pigułki od Belecci Inc.
Facet z tyłu: Tylko nie zużyjcie wszystkich! Jutro musimy przeprowadzić drugą próbę!
T.H (uśmieszek): Ale dzisiaj sprawdzimy, jak na wyniki wpływa puszczanie norweskiego metalu przez całą długą noc
Autorka pragnie podziękować autorom programu Mythbusters i zapewnić, że żaden Adam nie został skrzywdzony w czasie pisania tego posta.

Wlokący (T.H.): Mogę go kropnąć? Mogę?
Wlokący (nie T.H.): Spokojnie, mamy nowe pigułki od Belecci Inc.
Facet z tyłu: Tylko nie zużyjcie wszystkich! Jutro musimy przeprowadzić drugą próbę!
T.H (uśmieszek): Ale dzisiaj sprawdzimy, jak na wyniki wpływa puszczanie norweskiego metalu przez całą długą noc
Autorka pragnie podziękować autorom programu Mythbusters i zapewnić, że żaden Adam nie został skrzywdzony w czasie pisania tego posta.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
						Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
- kilmindaro
 - Cactuar

- 
				Alice

- kilmindaro
 - Cactuar

To wygrywa. Dementuję, jakobym potem zgwałcił jakiegokolwiek strażnika więziennego, a zwłoki wrzucił do beczki z kwasem.kwazi pisze:Kilmindaro <w kaftanie> NIEEEEE
Sephi <z lewej> Jesteś![]()
Kilmindaro <w kaftanie> Nie jestem! Puśćcie mnie!
Go Go <z prawej> No ale spójrz na siebie....
Kilmindaro <w kaftanie> NIE JESTEM EMO !![]()
![]()
Kilmindaro <wyrywa się po czym rzuca na kwaziego idącego z tyłu i przegryza mu gardło kopiąc jednocześnie z kolanka w genitalia> Nie jestem emo... ani psycho ;[ <oblizuje krew na ustach>
- 
				Pascal

- kilmindaro
 - Cactuar

- 
				CePeN