Ale my nie mówimy o zaczynaniu przygody z graniem tylko o normalnych spolszczeniach. W sumie już napisaliśmy sobie kompromis i sprawę która nas obydwóch zadowoliła:Gveir pisze:Xeron napisał/a:
No tak, ale w poważną grę nie będzie jakiś dzieciak grał chyba?!
Szczerze... znam ludzi, którzy zaczynali tak grać w wieku około 20 lat. I im wcale nie przeszkadzało....
No i the end naszej sprzeczki o spolszczenia.Gveir pisze:Xeron napisał/a:
A jak już coś powinni robić 2 wersje do wyboru, żeby specjalnie ucieszyć takich ludzi jak wy.

Heh żartuje...
Ba, to bardzo dobry pomysł, ogólnie rzecz biorąc - najlepszy jaki może być.

Mianowicie jeśli chodzi o DVD i blu reja to mi wcale nie przeszkadza by gry były na 2 DVD, bo jeśli miałbym płacić za blu reja 2 razy więcej to ja wole jednak starutkie DVD.
Zresztą kiedyś chodziło się z 5 Cd-kami (Final fantasy na plejstejszon) i prawie nikt nie narzekał. Po co wymyślać sobię aż taką wygodę, nie rozumiem, dla mnie ładniej wygląda pare kompaktów niz jeden suchy, wielki blu rej.

No w sumie każdy ma swoje gusta, heh. Myśle że już chyba zakończyliśmy naszą dyskusję.
Chyba że Gveir wyciągnie jakieś inne jeszcze sprawy do dyskutowania

Hah
  Hah   

Aha, jeszcze powiedzcie mi jedno, co to jest te piep* Motoko?

czy żyjesz w miasteczku Microsoft
 czy żyjesz w miasteczku Microsoft  Lepiej jak wala się pięć płyt niż jedna... rozumiem, że jak idziesz do sklepu i chcą od Ciebie 10 zł, to sypiesz im miedziakami? No bo nie ma to jak te pełne duszy miedziaki, w porównaniu do tego suchego papierka
 Lepiej jak wala się pięć płyt niż jedna... rozumiem, że jak idziesz do sklepu i chcą od Ciebie 10 zł, to sypiesz im miedziakami? No bo nie ma to jak te pełne duszy miedziaki, w porównaniu do tego suchego papierka  
  Co ty piep****?!!!
 Co ty piep****?!!!  

A btw. skąd wiedziałaś?
 A btw. skąd wiedziałaś?