Jak nie wymieniłam, jak wymieniłam. Necron? (On coś w ogóle mówił, czy tylko od razu siekał? )
Przeczytałam w wielkich bólach pierwsze dwa tomy, natychmiast po przeczytaniu wymazałam z pamięci. I starczy. Bo to zua trylogia była... Za to Wiedźmaka czytam właśnie po raz 2054-ty. ^^
O tak, to jest Necron - miał świetną przemowę przed bitwą, chyba najlepszy element crapowatego FF IX Zadajesz ^^
"All life fears death from birth. Life fears death, but lives only to die. It starts with anxiety. Anxiety becomes fear. Fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering... The only cure for this fear is total destruction. ...Now, the theory is undeniable. Kuja's action proves it. All things live to perish."
ZUA? O_o Świetna po prostu, jeno nieco inna Ale Wiedźmaka też czytałem 10 po n-tej, bo to jednak jest Wiedźmak ^^
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Nie wal w czajnik, dostałem dzisiaj upadającą 4 metrową rurą weń w robocie, jak kretyn kiedy przepuściłem go pod szlabanem zahaczył wysięgnikiem o kabel na rurze zamocowany - boli (teraz zadarł z ochroną obiektu - niech się boja, już! ) _^_ A pofloofowaliśmy jak obyczaj nakazuje
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany