Ale on nawet nie ma do czego za specjalnie przygarnąć, jak to już Cierń powiedziałLiZaRd pisze:nie boj sieCie przygarnie
![]()

Moderator: Moderatorzy
Chyba miała bardzo dobry towar, bo Ja nawet takich faz nigdy nie miałem -_-"LiZaRd pisze:zobaczcie i ocencie jej smiech -.-" - moze w jej lewej rece, moze to nie papieros ^^
Ale o co chodziGveir pisze:Ale on nawet nie ma do czego za specjalnie przygarnąć, jak to już Cierń powiedziałLiZaRd pisze:nie boj sieCie przygarnie
![]()
A śmiech ma masakryczny O_o
Perkusja-Co za perwers
Koment jakiegoś usera mnie rozwalił: "shit russian idiot. i hate you"CePeN pisze:http://youtube.com/watch?v=vmhYc-byIOA -Krew mnie zalewa jak widzę takich debili,
Nie chodzi mi tylko o Net, byłem za granicą w paru krajach i wcale nie mają o nas takiego dobrego zdania - zazwyczaj myślą o nas jako o złodziejach, pijakach i oszustach - na dobrą opinię trzeba sobie zasłużyć, dla przykładu mój pracodawca dopiero zaczął mi ufać dopiero po 1 miesiącu współpracy.LiZaRd pisze:nie boj sie wszedzie tacy idioci sie znajda, sa wszedzie _^_ takze nie tylko z Nas sie smieja xD