O właśnie - nadal myślałem, że Go dostała warninga za filmik na YouTube z FF XI, gdzie ktoś grał TaruTaru w dość jednoznacznych pozach.Ja dawno dawno temu pisze:Myślałem że to z tym Tarutaru będzie![]()

Moderator: Moderatorzy
O właśnie - nadal myślałem, że Go dostała warninga za filmik na YouTube z FF XI, gdzie ktoś grał TaruTaru w dość jednoznacznych pozach.Ja dawno dawno temu pisze:Myślałem że to z tym Tarutaru będzie![]()
Nikt tak na Ciebie nie napisał, a co ty sobie o tym myślisz to twoja kwestia, jeśli uważasz się za osobę mało-inteligentną nie przeszkodzę Ci w tym, jednakże nie nazwałem ani nie zamierzam nazwać Cię Debilem itp, publicznie bo nie mi o tym sądzić.UNOisMAD pisze: Wy wszystko przeinaczacie tak aby wyszlo ze jestem debil , kretyn i tak dalej
Spytałem się czemu uważasz, że OWA jest ciekawy, a to akurat dało się zrozumieć na dwa sposoby. Idź Naruto lepiej obejrzeć bo Ci cukier podskoczy...Wy wszystko przeinaczacie tak aby wyszlo ze jestem debil , kretyn i tak dalej . Mozna to zrozumiec na dwa miliony innych sposobow , a wy żałosne ludki wybieracie tylko jeden.
Masz rację, haknięcie phpBB to na prawdę COŚKoleś nie potrafi nic zrobić poza haniebnym zakładaniem kont i klonowaniu postów; nawet jakby próbował shakować kryptę to by było COŚ - nie chodzi mi o to żeby to robił ale przynajmniej by pokazał coś z klasą - dla mnie tacy ludzie jak ON są bez wartości, takich nawet nie warto zabijać bo szkoda iść za nich siedzieć.
Tyle ode mnie.
UNO na admina!Sephir pisze:Uno, masz jakieś życiowe problemy ? =p A może postać OWA tak cie zafascynowała i pójdziesz jego śladami?