Po tym, jak zdobędziesz Barhiem Key. Udaj się do Barhiem Passage i idź do Terminus No.7jak mam się dostać do Espersa Zalera ??
Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
-
- Kupo!
1.co trzeba zrobic zeby walczyc z esperem Cuchulainn i gdzie on konkretnie jest??
2.co trzeba zrobic zeby dostac sie do zamknietej czesci henne mines (kiedys cos slyszalem ze jakies 10 esperow trza miec i komus trza cos powiedziec)??
3.czy przedmiot pebble czy jakos tak jest do czegos potrzebny??
4.i ostanie. skad wziasc ribbon, exkalibour, raddok(czy jakos tak, taki miecz :D)
2.co trzeba zrobic zeby dostac sie do zamknietej czesci henne mines (kiedys cos slyszalem ze jakies 10 esperow trza miec i komus trza cos powiedziec)??
3.czy przedmiot pebble czy jakos tak jest do czegos potrzebny??
4.i ostanie. skad wziasc ribbon, exkalibour, raddok(czy jakos tak, taki miecz :D)
hey Judas they will betray you
Thomases they will doubt you
Peters they will deny you
but I will never deny you
czy w Garamsythe Waterway mozna znalezc jakies fajne itemy? mam juz klucz do kontroli wody i ktory esper znajduje sie w Garamsythe Waterway?
Spis anime: www.republika.pl/kopekanime
Siemka!!!ziober666 pisze:Mam sprawe, nie pojawil mi sie hunt z Orthros a potrzebuje go do zdobycia Chaosa. Powinien sie pojawic po tomb of raithwall, jestem juz w giruvegan a hunta dalej nie ma, co jest?
Żeby Orthos Ci się pojawił musisz wejśc do lokacji gdzie się pojawia(Garamsythe Waterway - południowa część) i mieć team z samych kobiet.

no wlasnie problem polega na tym ze mam wszystkie hunty ponizej rank V i jeden mi zostal Rank V, takze powinien juz bycaden pisze:ziober666 - bo prawdopodobnie musisz wykonac ktorys z wczesniejszych huntow najpierw?

No tak, ale chodzi o to ze nie mam zlecenia na niego wogole na tablicy.Xander83 pisze:Siemka!!!ziober666 pisze:Mam sprawe, nie pojawil mi sie hunt z Orthros a potrzebuje go do zdobycia Chaosa. Powinien sie pojawic po tomb of raithwall, jestem juz w giruvegan a hunta dalej nie ma, co jest?
Żeby Orthos Ci się pojawił musisz wejśc do lokacji gdzie się pojawia(Garamsythe Waterway - południowa część) i mieć team z samych kobiet.
Garamsythe Waterway musisz aktywować panele "4" i"3".mephisto69 pisze:1.co trzeba zrobic zeby walczyc z esperem Cuchulainn i gdzie on konkretnie jest??
Z jakimś "Elder'em" w Jaharze.mephisto69 pisze:2.co trzeba zrobic zeby dostac sie do zamknietej czesci henne mines (kiedys cos slyszalem ze jakies 10 esperow trza miec i komus trza cos powiedziec)??
Nie.mephisto69 pisze:3.czy przedmiot pebble czy jakos tak jest do czegos potrzebny??
Ribbon- np. Druga część Henne Mines.mephisto69 pisze:4.i ostanie. skad wziasc ribbon, exkalibour, raddok(czy jakos tak, taki miecz )
Excalibur- Grate Crystal- no i tej broni nadal nie zdobyłem

Rangorok- Dostajesz za wykonanie zlecenia z Ixion'em.
[ Dodano: Pon 07 Maj, 2007 18:33 ]
ziober666 pisze:No tak, ale chodzi o to ze nie mam zlecenia na niego wogole na tablicy.
To wykonaj poprzednie zlecenia.
[ Dodano: Pon 07 Maj, 2007 18:37 ]
Kopek pisze:czy w Garamsythe Waterway mozna znalezc jakies fajne itemy?
Od potworków tak <dobrze się sprzedają

Jest to Cuchulainn. Taki wielki zielony grubas.Kopek pisze: mam juz klucz do kontroli wody i ktory esper znajduje sie w Garamsythe Waterway?
-
- Kupo!
dzieki :D
1. a jak juz aktywuje te przelaczniki w Garamsythe Waterway to gdzie mniej wiecej trzeba isc??
2. odnosnie pebble - znalazlem na gamesfaq.com jakas mapke Eruyt Village z zaznaczonymi miejscami i on sie nazywa "Dewdrop pebble locations" i moje pytanie co to jest i co trzeba zrobic bo jak podchodze do tych miejsc to nic mi sie nie pokazuje??
3.mam problem z huntem God or Devil?? czy moglby mi ktos wytlumaczyc o co tam chodzi bo chodze bez tej mapy i radaru pokonalem jakiegos Phonix i nic - please help
1. a jak juz aktywuje te przelaczniki w Garamsythe Waterway to gdzie mniej wiecej trzeba isc??
2. odnosnie pebble - znalazlem na gamesfaq.com jakas mapke Eruyt Village z zaznaczonymi miejscami i on sie nazywa "Dewdrop pebble locations" i moje pytanie co to jest i co trzeba zrobic bo jak podchodze do tych miejsc to nic mi sie nie pokazuje??
3.mam problem z huntem God or Devil?? czy moglby mi ktos wytlumaczyc o co tam chodzi bo chodze bez tej mapy i radaru pokonalem jakiegos Phonix i nic - please help
hey Judas they will betray you
Musisz aktywować wszystkie postumenty (po 4 na 3 poziomach) używając odpowiedniej ilości Dark Orbsów, które zostawiają czasami przeciwnicy.mephisto69 pisze:mam problem z huntem God or Devil?? czy moglby mi ktos wytlumaczyc o co tam chodzi bo chodze bez tej mapy i radaru pokonalem jakiegos Phonix i nic - please help
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
walcze z esperem w kanalach i on ciadle zarzuca disablega na cala druzyne wiec esuna nic nie da, ogolnie pierwszy przeciwnik ktorego nie moge pokonac :DSquall pisze:Możesz usunąć ten status "Esuną".
Spis anime: www.republika.pl/kopekanime