Nasze kochane zwierzaczki

Idealne miejsce by dowiedzieć się czegoś o innych, a dla Nowych by się przywitać.

Moderator: Moderatorzy

Najlepszy przyjaciel człowieka

pies
42
37%
kot
35
31%
królik
2
2%
rybka
2
2%
krokodyl (hahaha)
13
11%
inne
20
18%

Liczba głosów: 114

Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Go Go Yubari pisze:Buc nad buce...
ale kupa włochów... geeez nie wytrzymałbym z takim minuty... normalnie bym umarł
Go Go Yubari pisze:Czyli ktoś tu przesadził z sake
zastanawiam się czy chodzi tu o kota :>
Go Go Yubari pisze:Zabawa z Auronem jest jak gadanie ze ścianą...
niezwykle rozrywkowy kot, może jakby dostał kopa, to by się zaczął bawić w berka ;)
Go Go Yubari pisze:Zajęcie mojego kota 19h na dzień...
czyli 5 godzin zajmuje mu jedzenie i oddawanie odchodów? ciekawie z nim masz :] wolę moje non stop kopulujące gołębie na parapecie...

takie pytanie, gdzie on ma buzie?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Gagarin pisze:takie pytanie, gdzie on ma buzie?
Tego on sam nie wie ;)

Nah przesadzam, że on mało rozrywkowy. Czesto przychodzi i gryzie mnie w stopę, a między 1 a 3 w nocy zaczyna biegać i szaleć i chce się bawić >> what a lame.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Ooo.... Aaaauuurooon....
*palce... drgają...*
.......
GOCHA, LEPIEJ UPRZEDŹ SWOJEGO NIEROZGARNIĘTEGO CIECIA, BO JUŻ DO CIEBIE JADĘ!!!
...A w zasadzie nie do Ciebie, tylko do kota. :D Stęskniłam się. :wink:

Gags, a Ciebie, wieczny malkontencie, to trzeba wrzucić do akwarium z piraniami, żebyś zobaczył, 'gdzie mają buzię'. XD
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Lenneth pisze:A w zasadzie nie do Ciebie, tylko do kota.
Ty buraku. A już miałam nadzieję, ze jednak się za mną stęskniłaś ; ;
Lenneth pisze:GOCHA, LEPIEJ UPRZEDŹ SWOJEGO NIEROZGARNIĘTEGO CIECIA, BO JUŻ DO CIEBIE JADĘ!!!
Ostatnio zaliczyłam rotfla, bo mnie się pytał do kogo XD Jakiś noob dammit >>
Lenneth pisze:Ooo.... Aaaauuurooon....
*palce... drgają...*
Zoofilia jest zła :twisted:
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Go Go Yubari pisze:Tego on sam nie wie ;)
to może on je nie tą stroną? XD
Go Go Yubari pisze:Czesto przychodzi i gryzie mnie w stopę, a między 1 a 3 w nocy zaczyna biegać i szaleć i chce się bawić
zupełnie jak ja O.O . Ej Go, to może tak dla jaj, wstań sobie o 5 rano i go ugryź w łapę - ciekawe co zrobi :P
Lenneth pisze:*palce... drgają...*
odnośnie stopy czy tego włochatego potwora?
Lenneth pisze:Gags, a Ciebie, wieczny malkontencie, to trzeba wrzucić do akwarium z piraniami, żebyś zobaczył, 'gdzie mają buzię'. XD
ooo mój uluibony avatar... -_- Luci - każda pirania ma wyraźnie zaznaczoną buźkę, więc mogę popatrzeć na nie przez szybę, a kot - Auron, ma tyle włosów, że nie jest to rozpoznawalne na pierwszy rzut oka... chyba, że Ty wiesz gdzie on ma buzie? hmmmm już wiem, co robiłaś z tymi palcami - zboczuchu! :P
Go Go Yubari pisze:Zoofilia jest zła :twisted:
i Ty jej na to pozwalasz?! pozwalasz jej odkryć gdzie Twój kot ma buzię?! oj oj XD
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Go Go pisze:Ty buraku. A już miałam nadzieję, ze jednak się za mną stęskniłaś ; ;
Naaaah. Guess again. :D
Go Go pisze:Ostatnio zaliczyłam rotfla, bo mnie się pytał do kogo XD
Czemu mnie to nie dziwi? XD
Go Go pisze:Zoofilia jest zła :twisted:
Gags pisze:<wiele zuych rzeczy>
*Lucrecia spada z krzesła* :lol:
Hm... ale wiecie... mnie tam było przyjemnie, kotu było przyjemnie, więc nie wtrącajcie się w nasze... zabawy. XDD

EOT :lol:
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Kot uciekł od razu i tyle go widziałaś XD Jakoś nie przyjmujesz do wiadomości, ze ożywił się jak sobie poszłaś :twisted:
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

A oto i część mego zwierzyńca...

Obrazek - Max, zwany też Kosiorem.

Obrazek - a tu Kosior z profilu.

Obrazek - a tu członek jego progenitury licznej: Farfocel.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
kay350
Cactuar
Cactuar

Post autor: kay350 »

A ja mam psa... i jest nie tyle mściwy, co... powiedzmy , że cwany :D Gadzina od razu widzi, że ktoś idzie do kuchni po coś do jedzenia- zaraz tam jest i błagalnym wzrokiem sie domaga dokarmienia. Gustuje w zużytych chusteczkach... normalne jedzenie omija zazwyczaj szerokim łukiem- u niego 3-4 dni bez żarcia to całkowicie normalne zjawisko :D I generalnie jest denerwujący... tak kilka razy do roku chce się go z domu wyrzycić. Kompletnie się nie słucha, a może poprostu nie rozumie- w końcu jest z Czech :D Kochana psina... ale jeśli ktoś z was nie ma jeszcze psa i planuje powiększneia rodziny o psiaka to polecam takiego jak ja mam- czyli Beagle :D Chociaż z 2 strony to odradzam... Bo to tego dziadostwa trzeba mieć cierpliwość ;)
Czytanie opisów, szczególnie tych z gadu gadu, prowadzi do poważnych zwyrodnień mózgu.

http://musicshed.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

A mi się udało dostać za darmochę małego syberian huskie :] Ma miesiąc i jest cholernie fajna ^^ Dzisiaj rano: coś wyje koło wyra... Otwieram oko, sięgam, łapie psinkę i na wyro w nogi, niech śpi. Ale nie - przystąpiła do tak energicznego szarpania na włosy na głowie, że stwierdziłem że musi być głodna. To szybko kiełbaska parzona roztarta na miazgę, kubek mleka i bestia żre. Ok, najadła się, to znowu na wyro. A że lubi spać na głowie albo na szyi, to zaraz mam ją na głowie. Przysypiam... a tu nagle czap! Jak użarła w kinol, to mam do tej pory po dwa czerwone ślady na obu stronach nosa -_-" A 10 minut temu Maja (bo tak ma na imię) znienacka i zdradziecko nalała mi na nogawkę...
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

Post autor: King VERMIN! »

Maja? To prawie jak Mer... nieważne - -''

Zazdroszczę Ci :/ Też chciałbym mieć husky, ale jako, że JESZCZE mieszkam z rodzicami to nikłe szanse, bo mówią, że pies trochę brudzi, w sensie sierść. Ojciec też by pewnie chciał, bo mieszkam w domu, więc mam podwórko całkiem spore... ale matka nie da się przekabacić :/
Awatar użytkownika
Nienormalny_PS2
Malboro
Malboro

Post autor: Nienormalny_PS2 »

King VERMIN! pisze:Też chciałbym mieć husky
Załóżmy jakiś fun club :> Ale ja bym już wolał malamuta xD
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

King VERMIN! pisze:Maja? To prawie jak Mer... nieważne - -''
Ciii, bo jeszcze bas zamkną...
King VERMIN! pisze:Zazdroszczę Ci :/ Też chciałbym mieć husky, ale jako, że JESZCZE mieszkam z rodzicami to nikłe szanse, bo mówią, że pies trochę brudzi, w sensie sierść.
Pół okolicy zazdrości i wszyscy już chcą szczeniaki w przyszłości jak by były... :wink: W sumie kudłów mało leci z husky, ale za to są psiska dosyć żywotne i zabawne, muszą mieć od diabła ruchu, to małe już to pokazuje, od razu jak ciepło to od razu dwie godziny minimum hasania z innymi psiskami na dworzu, łażenia, zabawy itp. Bardzo absorbujące są, właśnie się musiałem wybawić z potworem bo się obudził i gryzł po nodze. Ale za to są miłe, przyjazne, lubią dzieci i bardzo wesołe :]
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

ja zawsze chciałem mieć baseta... idealnie odzwierciedla mój refleks :] tylko żre, sika i można go głaskać... :] idealne bydle :D
dla niektórych... baset wygląda tak:
Obrazek

fajna psina ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Krypta Caffee”