Photo Fun: Deviation Reloaded
Moderator: Moderatorzy
- Grzybek Z Octu
- Moderator
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Element wystroju domu Kwaziego :D
Obajrzałem z nim masę zdjęć, ale przed tym nie mogłem się powstrzymać
Obajrzałem z nim masę zdjęć, ale przed tym nie mogłem się powstrzymać

Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Wcale nie..kwazi jest tak pobożny jak ja zdolny do zdawania egzaminu na prawo jazdy. -_-' Tymbardziej jest to ciekawostka z życia tego jakże ciekawego osobnika :DGagarin pisze:rotflGrzybek Z Octu pisze:Obajrzałem z nim masę zdjęć, ale przed tym nie mogłem się powstrzymaćbuhahahahahaha :D Kwazi - ten obraz wiele wyjaśnia
[ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 03:35 ]
..który rano mnie przyjdzie w okrutny sposób zabić

Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Twoje szczęście, że mam kaca i nie mogę wykonywać zbyt gwałtownych ruchówGrzybek Z Octu pisze:..który rano mnie przyjdzie w okrutny sposób zabić

No - tylko tyle, że rodzice nie mieli co na ścianie powiesić w dużym pokoju :D A moją pobożność GZO ujął doskonale w słowach:Gagarin pisze:Kwazi - ten obraz wiele wyjaśnia
Grzybek Z Octu pisze:kwazi jest tak pobożny jak ja zdolny do zdawania egzaminu na prawo jazdy

Tak pozato <

- Grzybek Z Octu
- Moderator
Buahahaha... Ma ktoś chusteczkę bo się ze śmiechu popłakałemkilmindaro pisze:Prawdziwa Krypta bez cenzury

Dokładnie. Best of da best. Także przychylam się do akcji: "Banowi mówimy NIE"Gveir pisze:Kil', to najlepsza deviacja jaka tu została zapodanaJesteśmy z tobą, mówimy NIE banowi :D

Pozdro!
Mistrz polecił mi unikać niepotrzebnych walek!
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Grzybek Z Octu
- Moderator
http://img380.imageshack.us/img380/7070 ... idskq0.jpg - to musiało się tak skończyć..