*Umiera na sam widok, ciążąc na sumieniu Sephi*Sephiria pisze:Na specjalnie życzenie Gagsa
Moderator: Moderatorzy
- Grzybek Z Octu
- Moderator
wiesz jak uszczęśliwić faceta... >.< DAMN... mam ochote dodać parę postaci, ale wole nie wywoływac wilków z lasu... >.<Sephiria pisze:Yuna zaraz powróci. Zrobie sobie Ava, który będzie się cyklicznie zmieniał Z Bambi na Yunę i z powrotem
no comment >.<Grzybek Z Octu pisze:Dumbo
buahahahaahha rotfl :D :D :D :DAch, jakiżem jest wytworny, dzielny i mężny. Najwyższa pora poszukać żony..hop hoop!

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
To miło, że się tak ładnie bawicie.
IMHO Nemo rządzi. 
A Ciebie, Sephi, chyba osobiście nawiedzę z siekierą, jak nie zostawisz tej Yuny w spokoju. >_<
Mhm, tymczasem odkryłam nową wylęgarnię linków do fanartów z sami-wiecie-kim i wiadomo-jakimi-kazirodczymi pairingami. If this keeps up, w ciągu następnych pięciu minut grozi mi hiperwentylacja i zgon.

full view
T___________T Czemu nie zrobili go dorosłego w XSIII, jak to pierwotnie mieli w planach, no czemuuuuu............
Erm. Sorrry. Już sobie idę.

A Ciebie, Sephi, chyba osobiście nawiedzę z siekierą, jak nie zostawisz tej Yuny w spokoju. >_<
Mhm, tymczasem odkryłam nową wylęgarnię linków do fanartów z sami-wiecie-kim i wiadomo-jakimi-kazirodczymi pairingami. If this keeps up, w ciągu następnych pięciu minut grozi mi hiperwentylacja i zgon.

T___________T Czemu nie zrobili go dorosłego w XSIII, jak to pierwotnie mieli w planach, no czemuuuuu............
Erm. Sorrry. Już sobie idę.

bawimy się świetnie ^^ jak miło, że sie cieszysz i... dołączyłaś... >.<Lenneth pisze:To miło, że się tak ładnie bawicie
to Wy spodziewajcie się mnie wszyscy z kałaszem... do Poznania i ZUSu mam bliskoLenneth pisze:A Ciebie, Sephi, chyba osobiście nawiedzę z siekierą, jak nie zostawisz tej Yuny w spokoju. >_<

skacze z radości pod niebiosa... naprawdę cieszę się Twoim szczęściem >.<Lenneth pisze:Mhm, tymczasem odkryłam nową wylęgarnię linków do fanartów z sami-wiecie-kim i wiadomo-jakimi-kazirodczymi pairingami.
obyLenneth pisze:w ciągu następnych pięciu minut grozi mi hiperwentylacja i zgon.

już klikam! nie mogę się doczekać aż ujrzę go w całości... >.<full view
ja zadam pytanie: CZEMU ONI W OGÓLE GO ZROBILI?!?!?!Lenneth pisze:Czemu nie zrobili go dorosłego w XSIII, jak to pierwotnie mieli w planach, no czemuuuuu............

na kolana i na groch! >.<Lenneth pisze:Sorrry
nie wrócisz, nie?Lenneth pisze:Już sobie idę

świetni by byli jakby nie żyli...Gveir pisze:Czemu nikt se nie ustawi Tygryska albo Kłapoucha, jak już atak Disneyem? Oni byli świetni ^^

a Nemo jest spoko

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
- Go Go Yubari
- Ifrit
wiem, dlatego ciągle tu jestemLenneth pisze:Gags, życie bez Ciebie nie byłoby już takie samo... ^^
BYŁOBY DUŻO LEPSZE.

widzisz jaki jestem kochany? i to wszystko robię dla Ciebie

Luci - bez Ciebie moje życie nie miałoby sensu