Ivy pisze:Nie grałam w jedynkę, ale patrzyłam jak się młodsze męczyło. LOL Miki w końcówce z tym swoim idiotycznym głosikiem był denerwujący. Można by sie zastanawiać po co w ogóle szukać kogoś takiego.
Ale pocieszające, naprawdę ^^" Już się człowiek cieszy, myśli że jakoś zniesie, a tu tak dosadny opis... Możecie mi wierzyć, dwa razy w życiu rzuciłem laczkiem w telewizor, raz jak zobaczyłem Buzka na kolejnej paradzie, a drugi jak z nagła kiedy leciała całkiem niedawno wieczorynka zamiast Donalda wyskoczył Miki...
Ivy pisze:Pomaga w kilku walkach gdy Sora ginie, ale spokojnie można się bez tego obejść. Nie znoszę tego kurdupla po kastracji >_> Za to wersja Mikiego z Timeless River była fajna xD
Fajny Miki? To znaczy martwy?

Nie... cóż, może ta wersją będzie jakoś bardzie znośna czy coś, ale tak czy tak, całą nadzieję pokładam w oryginalnych postaciach KH i FF...
Ivy pisze:Żeby te krótkie chwile z nimi były bardziej...wyjątkowe? xD
Hadesa mogłabym mieć w drużynie- ąz sie wierzyć nie chce, że spłodził go Disney <3
Taa, chyba dlatego żeby wykończyć co bardziej uczulonych na co niektóre postaci graczy...

Hadesa i Stitch'a najlepiej, ta dwójka jest zupełnie jak z innej bajki :]
Ivy pisze:Co z tego że w drużynie masz Donalda i Goofy'ego, szukasz króla Mikiego i ratujesz Minnie? ...a także pomagasz Alladynowi i Simbie >_> xD W KH jest tyle innych , lepszych postaci i wątków, że przywykniesz i przestaniesz zwracać uwagę na takie drobne szczegóły :]
Ivy, czy ostatnio ktoś Ci wspominał, że jesteś złośliwa? ;> A tak ogólnie, to właśnie mam jakoś zamiar przeżyć to co nie lubię, dla (z tego co widziałem) całkiem ciekawych postaci, fabuły i paru innych rzeczy...
Ivy pisze:Na zachętę powiem że po KHII przeszła mi trochę niechęć do Clouda. Jak dla mnie to potraktowali emo-chłopca z dystansem i wyszło mu to na dobre. W ogóle sporo tych finalowych postaci się napotyka.
E tam, Cloud jest pierwszym emo jrpg i tak powinno zostać

Ale w każdym razie jak dla może być jak najwięcej, ale wiem, że za wiele to go też nie ma. Ale zmiana Squall na Leon zasługuje na krzyżowanie
Nienormalny_PS2 pisze:Sora walczył sam z 1000 Heartlessów.
Hoo... zapowiada się bardzo ciekawie :]
Eiko pisze:I tak najlepsza jest Tifa

I uciekający od niej Cloud

Każdy by zwiewał

Chyba, że miałby wyjątkową afekcję do miseczek rozmiaru D...