Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
tak mialem na sobie diamond armlet. skrzynka jest w zaulku z pulapkami w branheim passage/ west annex. niedaleko jest save. mozna zasejwowac isc do skrzynki i jak niee ma to load i znowu. czasami po wyciagnieciu jakiegos szemlcu skrzynka niee znika i mozna z niej wyjac jeszcze jeden przedmiot. z tej skrzynki mam 2 zodiac excheutony a podejrzewam ze mozna jeszcze wiecej.
Diamond Armlet - Have chance to obtain rare items from treasure chests. BUT
for certain treasures, normal item is better than "rare item"
==================-------------------------------------------------------------
1. Treasure:
- Tchita Uplands/ Garden of Life's Circle
2. Shop:
- Dalmasca Estersand ........ 20000 gil (after Giruvegan)
- Phon Coast Hunt Shop ...... 18000 gil (give 20 Trophies to Stok)
3. Drops:
- Mom Bomb .................. The Great Crystal
for certain treasures, normal item is better than "rare item"
==================-------------------------------------------------------------
1. Treasure:
- Tchita Uplands/ Garden of Life's Circle
2. Shop:
- Dalmasca Estersand ........ 20000 gil (after Giruvegan)
- Phon Coast Hunt Shop ...... 18000 gil (give 20 Trophies to Stok)
3. Drops:
- Mom Bomb .................. The Great Crystal
Znajdziesz go w lokacji Nam-Yensa Sandsea/Withering Shores (tej z ślepym zaułkiem). Aby tam się dostać musisz najpierw przejść przez Zertinan caverns (najłatwiej wejściem z lokacji Ogir-Yensa Sandsea/Central Junction).Ramzes pisze:mam porblem z huntem;/ mam hunt nr 34.A DArk Rumour jakis tam stwor o nazwie belito na nam-yensa sandsea i nie moge go znalesc nigdzie ;/ pomocy!!!
Pamiętam że w ZC czasami trzeba było przewrócić jakiś kamień aby można iść dalej. Poszukaj dokładnie a na pewno znajdziesz przejście.Ramzes pisze:fajnie tylko ze ja kiedys probowalem tam dojsc z zertinan caverns ale jakos nie moglem znalesc drogi zeby tam pojsc bo do gory na mapie jest taka na szaro scieszka na ktorej nie bylem a ona prowadzi do tamtego zaułka ale nie mam jak tam dojsc
[ Dodano: Nie 25 Mar, 2007 17:00 ]
Masz tu zaznaczone którędy dojść do Belito:
http://img233.imageshack.us/img233/1507 ... itorn2.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/8492 ... itoao4.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/9202/n ... itouc0.jpg
Musisz zaliczyc hunt Vyaala za ktorego dostaniesz Dragon scale.potem pojdz do Cerobi Steppe znajdz mlyn w NE (north-east) czesci lokacji tam gdzie polowales na Vyrala.Sprawdz mlyn nr10 by wlaczyla sie scenka.Pozniej oddaj Dragon scale dla NPC-a otrzymasz wzamian Ageworn Key.Potem pojdz do Sochen Cave Palace i to wszystko zalatw Hell wrmsa i to wszystko.
Tak dla ciekoawych zeby walczyc z [shadow=red]Yazmatem[/shadow] musisz zabic [glow=darkred]Hell[/glow] [glow=darkred]Wyrm[/glow] i zaliczyc wszystkie pozostale hunty.
[glow=blue]POZDRO[/glow]
I jeszcze jedno zeby zdobyc zodiarka trzeba miec 10 esperow min i zaliczonego hunta Mind Flare.

Tak dla ciekoawych zeby walczyc z [shadow=red]Yazmatem[/shadow] musisz zabic [glow=darkred]Hell[/glow] [glow=darkred]Wyrm[/glow] i zaliczyc wszystkie pozostale hunty.
[glow=blue]POZDRO[/glow]

I jeszcze jedno zeby zdobyc zodiarka trzeba miec 10 esperow min i zaliczonego hunta Mind Flare.

wlasnie bije hell-wyrma musze przyznac wyglada wyrabiscie:P a po drugie masakra:P myslalem po co sa te dodatkowe kreski pod jego zyciem a tu sie okazuje ze 1 kreska to 1 caly pasek:| troche bede go bil:D o ile przezyje hehe
ale ten hel wyrm jest porabany;/ ile mozna go bic:P nie starczy mi etherow zeby mane odnowic na leczenie masakra chyba se go narazie odpuszcze:P
ale ten hel wyrm jest porabany;/ ile mozna go bic:P nie starczy mi etherow zeby mane odnowic na leczenie masakra chyba se go narazie odpuszcze:P