Faka pisze:Sephiria, ty chyba nie wiesz o co chodzi przy drogach pewniesa takie baby i faceci, ktore wstrzymuja cholernie 3-4 min ruch, co jest irytujace dla kazdego kierowcy,
To chyba ty nie umiesz czytać. Mówiłam wyraźnie, że ludzie są po prostu ostrożni. Jedyna róznica polega na tym, że ci którzy potrzebują na to więcej czasu to prawdopodobnie świeżo upieczeni kierowcy, którym się nie dziwie że poczekają dłużej. Na drodze jest pełno idiotów, dlatego czasem i lepiej te 3-4 minuty poczekać dla własnego spokoju, ruszyć gdy się ma absolutną pewność. Ta pewność to sprawa indywidualna - im kierowca z większym stażem tym bardziej pewny. A gadanie o makijażach i tym podobnym w twoim przypadku trzeba czymś podeprzeć, bo twoje gołe słowa mają wartość mizerną wartość.
Do tego jeszcze wykazujesz zapędy czysto seksistowskie
Faka pisze:A czasami wkurzaja mnie babole przy kierownicach,
Jasne, bo o facetach słabo jadących to dla pana Faki dyshonor wspomnieć, prawda?
Uprzedzając od razu ripostę
Faka pisze:Ja Ci juz mowie, sa takie baby i faceci, ktore wstrzymuja cholernie 3-4 min ruch,
Jak ci się tego nie podpowie to sam na to nie wpadniesz, że faceci też mogą być za kółkiem gorsi? No jasne, bo dla ciebie to typowo zakodowane, że baba za kółkiem to pomyłka. Niestety mimo 16 lat transformacji ten pogląd dalej jest nieźle zakorzeniony.
Faka pisze:Normalnie gada jak do dziecka, ale tak mysli...
Bo uważam cie za dzieciaka mimo twojej 19-tki, ponieważ przez 3/4 czasu na forum dokładnie tak się zachowujesz.
Faka pisze:Co do mojej jazdy, to nie wiem po czym tak poznajesz jak ja jezdze... To, ze napisalem, ze jezdze czasami bez pasow, to moja sprawa, a jezdzic umiem, takze dodam, ze jestem normalnym kierowca, ktory nie zapieprza 200km/h i byc pro mastah na ulicy. I nie uwazam sie za "miszcza kierofffffffffniccyyyyy turur".
A co za różnica, czy jeździsz szybko, czy bez pasów?
ŻADNA, bo i tak łamiesz przepisy panie "siuper normalny kierofco". I to nie jest tylko twoja sprawa - to także sprawa twoich krewnych, bliskich i przyjaciół, gdy będą płakać po tobie jak wylecisz przy jakimś chamowaniu przez okno i dasz się zabić jak kolejny idiota.
Tak więc wszelkie twoje "umiem jeździć" to bajeczki, skoro nie umiesz jeździć z zapiętymi pasami.
Faka pisze:Takze pomysl o tym i rusz glowa, czego mi zyczysz,
Żebyś przede wszystkim
ZMĄDRZAŁ i zdążył to zrobić zanim życie kopnie cię w zadek. Wtedy nie będzie, że boli.
Faka pisze:Normalnie miala wolne przed soba, wtedy mogla skrecac, ale nie, bo 500-600m to blisko i mysli, ze pierdyknie w samochod.
Faka pisze:normalnie broni ludzi kompletnie idiotycznych i malo znajacych sie na przepisach drogowych..
Nie pamiętał wół, gdy cielęciem był. A bronić trzeba bo "miszczowie" a la Faka, najwyraźniej zapomnieli, że człowiek nie rodzi się dobrym kierowcą a nim zostaje z czasem i nabytą praktyką. To jest niestety pewien braku kultury na drogach, ale spokojnie nie będę od ciebie tego wymagać, bo i tak wiem, że nie dasz rady się tego nauczyć.
Faka pisze:mysle...
Najwyraźniej za mało lub za mało konstruktywnie.