FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Witam mam problem w Final Fantasy XII kupiłem wasze czasoposmo czytałem
poradnik ale niestety też nie pomógł. Otóż po dojściu do King Bomb w salika wood załatwiłem tego bosa niestety przy pierwszym
podejściu (głupi fuks
). Na tym etapie u wszystkich zawodników miałem po 3 qickseningi najpierw zrobiłem 3 postaciami którmi nie gram potężne combo
potem wróciłem do tych którymi gram zanim zadała kula jakiekolwiek obrażenia
przywołałem beliasa któremu to hp się dodaje zamiast odejmować i odebrałem z vanem jeszcze troche hp kuli
A przy końcówce zanim kukla zdążyła sie zregenerować pociachałem ją resztą qickseningów i
udało mi sie bombka sie stoczyła do dziury zrobiła bum
. Nawet nie rozumiem, co było trudnego w tym bosie. Zapisałem gre i połaziłem troche połaziłem podbiłem doświadczenie więc zapisałem gre na 2 i 3 slocie
Problem tkwi w tym że teraz u mobo boss nie ma opcji szukania jego współtowarzyszy stoi jak ta du** przy wielkiej bramie i stale pojawia się ten sam tekst
czyli nie ma jak otworzyć bramy
Gra zapisana i nie moge sie nawet cofnąć żeby tego bosa nie załatwiać i dopiero do niego iść
.
To chyba jakieś fatum żeby akurtat taki mini błąd w grze trafił na mnie
Grałem 40 godzin powtarzał tego nie będe bo nie mam do tego cierpliwości. Czegoś nie wziąłem co zrobiłem zle ?
nie mówcie że mam zaczynać od początku i nie ubijać tej kuli
Prosze o pomoc zapłace jesli trzeba !!!
Tylko pomóżcie !!!
poradnik ale niestety też nie pomógł. Otóż po dojściu do King Bomb w salika wood załatwiłem tego bosa niestety przy pierwszym
podejściu (głupi fuks

przywołałem beliasa któremu to hp się dodaje zamiast odejmować i odebrałem z vanem jeszcze troche hp kuli

A przy końcówce zanim kukla zdążyła sie zregenerować pociachałem ją resztą qickseningów i

Problem tkwi w tym że teraz u mobo boss nie ma opcji szukania jego współtowarzyszy stoi jak ta du** przy wielkiej bramie i stale pojawia się ten sam tekst

Grałem 40 godzin powtarzał tego nie będe bo nie mam do tego cierpliwości. Czegoś nie wziąłem co zrobiłem zle ?

Tylko pomóżcie !!!
jak tu wogóle założyć nowy temat ? :)
Witam mam problem w Final Fantasy XII czytałem
podejściu (głupi fuks
). Na tym etapie u wszystkich zawodników miałem po 3 qickseningi najpierw zrobiłem 3 postaciami którmi nie gram potężne combo
. Nawet nie rozumiem, co było trudnego w tym bosie. Zapisałem gre i połaziłem troche połaziłem podbiłem doświadczenie więc zapisałem gre na 2 i 3 slocie
Gra zapisana i nie moge sie nawet cofnąć żeby tego bosa nie załatwiać i dopiero do niego iść
.
Tylko pomóżcie !!!
podejściu (głupi fuks

Tylko pomóżcie !!!
Nie pamiętam za dobrze, ale może musisz otworzyć 3, a nie 4.Antari18 pisze:Otworzyłem nawet 4 i nie strąciłem żadnego słupka i jedyne co dostałem to Pendulumx30
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Witam, jestem tutaj nowa.
Mam pytanie odnoście zdobycia Caladbolga (jakkolwiek się to odmienia) dla Tidusa. Posiadam już Airship i chciałabym się zająć kompletowaniem Celestial Weapons. Na stonie Krypty jest napisane, że aby go zdobyć należy po wyścigach z trenerką udać się do północnej części Calm Lands, gdzie znajduje się jakieś zejście. Problem tkwi w tym że ja żadnego zejścia nigdzie w tych okolicach nie widzę.
Natomiast na innej stronce o FF jest napisane, khem, cytuję: " [...] Później należy udać się OD RAZU (nie możesz wyjść z tego obszaru) na północno-zachodnią część Calm Lands..." Tak się składa że będąc wcześniej w Calm Lands ścigałam sie z trenerką i opuściłam lokację, bo nawet nie podejrzewałam, że to się wiąże z czymś innym.
Czy to możliwe, że już nie będę mogła zdobyć tej broni? Mam nadzieje że to, że nie udałam się po Caladbolga zaraz po wyścigach z trenerką nie przekreśla mi zdobycia tejże broni.
Jeśli jednak nie jest to awykonalne to gdzie dokładnie powinnam sie udać, co zrobić, etc.? 

Mam pytanie odnoście zdobycia Caladbolga (jakkolwiek się to odmienia) dla Tidusa. Posiadam już Airship i chciałabym się zająć kompletowaniem Celestial Weapons. Na stonie Krypty jest napisane, że aby go zdobyć należy po wyścigach z trenerką udać się do północnej części Calm Lands, gdzie znajduje się jakieś zejście. Problem tkwi w tym że ja żadnego zejścia nigdzie w tych okolicach nie widzę.

- Nienormalny_PS2
- Malboro
http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.ph ... start=2190
drugi post na stronie mojego autorstwa. Skorzystaj z mapy.

Garuda, gdzie te ptaszysko jest do licha?!?
Przez kilka godzin szukałem go zarówno w Mushroom Rock jak i w miejscu z Godhand. Stoczyłem tyle walk, że powoli mi się rzygać chce na widok gry FFX
. Podobno trzeba kilka razy resetować PS2 i za którymś razem się pojawi ten Garuda? A może znacie dokładne miejsce, gdzie jest duża szansa albo macie inny pomysł?
Przez kilka godzin szukałem go zarówno w Mushroom Rock jak i w miejscu z Godhand. Stoczyłem tyle walk, że powoli mi się rzygać chce na widok gry FFX