Moderator: Moderatorzy
- Grzybek Z Octu
- Moderator
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Śmiejesz się ze mnie! To, że tak wyszedłem na tym zdjęciu z ava nie znaczy, że mam taki wyraz twarzy na codzień! >.<Lenneth pisze:Dziękuję za tę szczególną troskę. Muza przyda się jako podkład do ćwiczeń nad móndrym wyrazem twarzy. :]Grzybek Z Octu pisze:Wspaniale, wkrótce otrzymasz kawałek Gigi D'Agostino "Bla Bla Bla", który tak uwielbiasz :]

Żeby nie było offtopu, bowiem kocham prawo i sprawiedliwość na Krypcie - ładny av, Lukrecjo ^^
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- Nienormalny_PS2
- Malboro
Zmieniłam sobie avka, bo... tamten był troszkę przestarzały i... znalazłam cudnego arta *.* http://www.deviantart.com/deviation/396 ... _scale%3A5
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
- Grzybek Z Octu
- Moderator
He :DEiko pisze: znalazłam cudnego arta *.* http://www.deviantart.com/deviation/396 ... _scale%3A5
Przypomina mi troche moja milosc z podstawowki.
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Grzybek Z Octu
- Moderator
Nie..bez makijazu wygladala dobrze, jak na swoje 10 lat. Btw, pare dni temu dowiedzialem sie, ze zostala mama _^_Go Go Yubari pisze:Pink Barbie Doll mode on? >_>'Grzybek Z Octu pisze:Przypomina mi troche moja milosc z podstawowki.