Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
Ale dopóki nie porozmawia się z ich przywódcą, Rare'y zostawiające trofea w ogóle się nie pojawiają, choćby i przez pięć godzin biegało się po jakiejś lokacji, albo zachainowało 500 potworów. Wiem, bo sama tego doświadczyłam. A 'normalne' Rare'y, te bez trofeów, też pojawiają się znacznie częściej po pogadaniu z Bangaami.
No tak masz rację z tymi trofeami. Ale one (nawet gdy da się 30 jednemu z bangaa) to dają dostępny do kupienia prawie nic nie warty item który można bez problemu zdobyć w innym miejscu. Czyli jeśli ktoś planuje wycisnąć wszystko z XII to niech zabije sobie 80 Rare Game a jeśli nie to lepiej nie robić sobie kłopotu. No i za zabijanie potworków z trofeami dostaje się też kolekcje gem'ów od Hunt Club Owner'a (chyba tak się nazywał) w Archades. W ogóle nie wiem po co to komu. BTW Przypominam o Quizie FF XII ^^
Mistrz polecił mi unikać niepotrzebnych walek!
Hej mam takie postacie bash-73 lvl, ashe, vaan - 72 lvl
panelo i reszta po 23 lvl. Gdzie najlepiej dopakować te postacie by było jak najszybciej.
Jeszcze mam pytanie do czego służy ribbon i gdzie go znależć. Którego sumona najpierw rozwalić; tego z garamsyte waterway czy ze stilszrine of ... tzn którego rozwale tylko przy pomocy moich trzech postaci
panelo i reszta po 23 lvl. Gdzie najlepiej dopakować te postacie by było jak najszybciej.
Jeszcze mam pytanie do czego służy ribbon i gdzie go znależć. Którego sumona najpierw rozwalić; tego z garamsyte waterway czy ze stilszrine of ... tzn którego rozwale tylko przy pomocy moich trzech postaci
Ribbon daje immune na wszystkie szkodliwe efekty a znaleźć go można:Ciddus12 pisze:(...)do czego służy ribbon i gdzie go znależć
Drop z rare moba No. 44 (mała szansa)
Pharos at Ridorana B3F (masz go na mapie PaR na gamefaqs.com)
Drop z Lv. 99 Red Chocobo (bardzo duża szansa)
Oba rozwalisz bez problemu.Ciddus12 pisze:Którego sumona najpierw rozwalić; tego z garamsyte waterway czy ze stilszrine of ...
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
1. Daj elixir to zacznie biegać. (UWAGA, musisz poczekać aż zacznie) Potem możesz normalnie naparzać.sosin pisze:Mam pytanko a wzasadzie dwa:
1.Jaki jest dobry sposób na pokonanie Magic Pot![]()
2.Gdzie sie pokazuje hunt God nr.43 w Pharos at Ridorana
2. Ja zapalisz wszystkie pokoje w 3 pietrach to przy windzie pojawi sie nowe pietro (nazwy nie pamietam - bodajże "unknown"). Zjeżdżasz tam i ... fight!
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
J.F. Kennedy 1963 Berlin
1. musisz miec nacisniete escape i jak bedzie napisane ze chce elixir musisz mu go rzucic dopiero pózniej go zabic jeżeli go uderzysz to masz lipe i leppiej uciekaj:)
2.chodzi tu o ixiona ja chodziłem Pharos-Subterra wchodz i wychodz az nie bedzie na tym pierścieniu zadnych potworów wtedy po nim pochodz i wyjdzie pozdro
2.chodzi tu o ixiona ja chodziłem Pharos-Subterra wchodz i wychodz az nie bedzie na tym pierścieniu zadnych potworów wtedy po nim pochodz i wyjdzie pozdro
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
wystarczy wyłączyć gambit.seraphit pisze:1. musisz miec nacisniete escape
Ostatnio zmieniony wt 06 lut, 2007 19:30 przez Schrödinger, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
J.F. Kennedy 1963 Berlin
jaką zastosować taktyke na tego espera 2 w stilszrine of ... nie moge używać magii a to mi komplikuje sprawe. Wyskakują jakieś zombi lub coś podobnego i mnie naparza, ja to ignoruje i ciśne espera. próbowałem mistami, troche esperami, ale nie moge go dobić. Na dodatek rzuca jakiś czar, co odbiera drużynie łacznie 6000 hp. Używanie czarów jest zablokowane, więc ashe przez gambita nie może mi leczyć drużyny curają czy jak to sie nazywa, wtedy to dosłownie 10 strzałów i byłoby po nim. POMÓŻCIE.
A tak wogóle to gdzie można znależć czar gravije i jak mam znależć ten ukryty sklep w alkohol of nabudis.
A tak wogóle to gdzie można znależć czar gravije i jak mam znależć ten ukryty sklep w alkohol of nabudis.
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt: