Ale jak czytam co piszecie o kolejnych częściach to mi ślinka cieknie i portfel sam się domaga oddaniu kilku zł na dobrą grę ^_^. Czytałem wiele postów w tym temacie (trochę opuściłem ponieważ nie chcę wiedzieć wszystkiego... to trzeba samemu odkryć w końcu

). Którą część polecali byście mi kupić teraz ? MGS2:Substance czy MGS3:Subsistance ?
Gveir, Gags, przez nas ludzie chcą się zapoznać z tą wspaniałą serią... jak tu się dumnym nie czuć? :D
Jeśli zaś idzie o kolejność, to zależy:
MGS2 i MGS3 kupić trzeba i basta! Ręczę głową, że nie będziesz żałować pieniędzy, jeśli zaś idzie o to co warto: podstawową czy wersję Sub, to zależy co chcesz. Jeżeli chcesz samą grę, dla fabuły to kupuj podstawkę. Jeżeli zaś chcesz wycisnąć z niej wszystkie soki, to bierz Sub. Inna sprawa, że MGS3:S ma multiplayer, na który zresztą ostrzymy sobie zęby z Gveirem
Podstawki są tanie. Na allegro MGS2 i MGS3 kupisz po maks 40 zł i 60 zł, ale już wersja Sub to większy wydatek. Naturalnie do gry po necie w MGS3 potrzebujesz Network Adaptera, no chyba, że masz wersję Slim, która już ma wbudowany NA.
geeeez aż mnie szlag trafia, że nie mogę znaleść tych 2 SEMTEXów... ktoś coś wie?
Chodzi o VR, czy główny wątek? Bo jak główny, to znam na pamięć gdzie są
to jest to, o co Ci chodziło King?
Dokładnie.
[ot] mam cactuara! Weee, nie jestem noobem

[/ot]