Jest tylko mały problem. Otóż Fox nie walczył mieczami ani w Outer Heaven, ani w Zanzibarze. Inna sprawa, że musiałby mieć jakieś... 40 parę lat już właśnie w Outer Heaven! Chociaż muszę przyznać, że pierwsze skojarzenia właśnie są, że jest to Grey Fox. Muszę przyznać, że zajebiście się cieszę, bo mam okazję znowu spotkać jedną z najlepszych postaci w sadze Metal GearówOdpowiedź powoduje opad szczeny

młodą Naomi?
To akurat mi się średnio podoba. Motyw Scott=>Vamp sobie darowałem, ale obecny motyw? Not good Kojima-sanbyła kochanką The Boss

Spoko Gags, już lecę:
Wszystkie jakie do tej pory były w - UWAGA - we wszystkich Metal Gearachjakie są bronie?

Dobrze. Mimo, że jest to teraz gra turowa, to mamy wszystko to co było w MGS, czyli pukanie w ściany, chowanie się do box'a, zwisanie z krawędzi, używanie Chaff'ów, Alert Fase; Evasion i Caution, CQC(!!). Gra się sympatycznie i można przejść grę wyżynając wszystko, albo się skradając, co kto lubi. Gra się fajowo, acz dziwnie na początkujak ogólnie się gra?

Super ciężko nie jest, ale łatwo też nie. Gra się robi trudna, jak wybierzesz poziom Extreme.łatwo?
Walka z Metal Gearem: cholernie ciężko było IMHO. Tak to standardowa trudność jak w MGS2 powiedzmy.Czy miałeś problemy?
Długo, jak na MGSile Ci to zajęło, jacy są bossowie?

Mam nadzieję, że styknie Gags

[ Dodano: Sro 31 Sty, 2007 08:47 ]
Powiem tak: Ac!d ti gra dla ludzi, którzy ukończyli WSZYSTKIE gry z serii MG. Gra działa na karty akcji, czyli mamy u dołu ekranu karty z broniami, ekwipunkiem itp i korzystamy z nich. Ciekawe jest to, że dajmy na to chcemy kogoś położyć z CQC, wybieramy kartę z grafiką Big Bossa (swoją drogą, karty są ładnie opisane, jest opisana dana broń, czy postać, a wszystko spoiler-free!) i używamy ją. Nagle ekran szaleje i mamy pokazane jak Big Boss tłuczę ludzi z Ocelot Unit w MGS3, trwa to 4 sekundy i karta którą użyliśmy zamienia się w atak CQC i dajemy łomot komuśi to mnie właśnie odstrasza... prędzej PO skombinuję - chociaż to nie będzie łatwe. ale podobno na emulatorze da się w to grać - ale nie mam na ten temat więcej informacji... na PSP (buahahahaaa musiałbym sprzedać chyba nerę albo ewentualnie ciało), więc taka alternatywa jest jedynym wyjściem

Więc ogólnie Ac!d jest dla tych, którzy ukończyli wszystkie części i lubią grywalność i klimat MGS. Jeżeli chcecie nabyć Ac!d dla samej historii, to nie polecam. Owszem, historia jest dobra, ale się nie łączy z innymi częściami... hmm... a najgorsze jest to, że:
MEGA SPOIL
Kod: Zaznacz cały
Gramy "Solid Snake'm" a nie THE Solid Snake'm... ;)
Mi się ogólnie spodobało, ale wiecie, grałem na PSP znajomego, jakbym kupił Ac!d'a dla siebie, to nie wiem co bym powiedział

No tak, jeszcze zapomniałem napisać o muzyce: jest zajebista, z ręką na sercu muszę to stwierdzić, muzyka podczas alarmu daje niesamowitego powera