Final Fantasy XII - POMOC
Moderator: Moderatorzy
jezeli nie jestes w koncowej fazie gry to sie nie spiesz z tym, na wszystko przyjdzie czas.. bedziesz mial mozliwosc znalesc, zdobyc klucze i sobie pootwieraszstorzo pisze:ok teraz z innej beczki:
pewna lokacja: LHUSU MINES
mielismy mozliwosc na poczatku jej poznanie ale po doglebnym zbadaniu nie idzie przejsc jest 1 przelacznik ktory otwiera kolo siebie krate(zbedna) a reszta jest poblokowana...ktos ma pomysl?
witam mam problem z łowieniem ryb jestem na poziomie upstream i mam juz zdobytą
matamune (czy jakoś tak) ta lepszą wędke i zrobiłem juz ponad 10 perfect fishing
i nie chce mi wskoczyc następny poziom wie ktos może o co tu chodzi
z góry dzieki pozdro
[fade]juz to zrobiłem trzeba było zrobic chyba powyzej 15[/fade]
matamune (czy jakoś tak) ta lepszą wędke i zrobiłem juz ponad 10 perfect fishing
i nie chce mi wskoczyc następny poziom wie ktos może o co tu chodzi

z góry dzieki pozdro
[fade]juz to zrobiłem trzeba było zrobic chyba powyzej 15[/fade]
Teraz ja mam dwa pytania:
1. Jak zdobyć figurkę Ba'Gamnan'a w Sky Pirate's Den ? Mam zrobione wszystkie Hunty wraz Yiazmatem i Omegą oraz zabite 80/80 rare game a figurki nie ma
2. Czy Lv.99 Red Chocobo ma własny wpis w bestiariuszu czy zalicza się wpisu Chocobo ?
(tutaj jest screenshot o którego potworka mi chodzi Lv. 99 Red Chocobo)
1. Jak zdobyć figurkę Ba'Gamnan'a w Sky Pirate's Den ? Mam zrobione wszystkie Hunty wraz Yiazmatem i Omegą oraz zabite 80/80 rare game a figurki nie ma

2. Czy Lv.99 Red Chocobo ma własny wpis w bestiariuszu czy zalicza się wpisu Chocobo ?
(tutaj jest screenshot o którego potworka mi chodzi Lv. 99 Red Chocobo)
Uff Wreszcie. Po 3 godzinach chainowania Chocobo pojawił się Lv. 99 Red Chocobo. Miałem pecha bo stojący niedaleko Garif Hunter rzucił na niego Berserka i ten ptak wybił mi 5/6 osób. Ale jakoś się udało go zabić. Wpis ma taki sam jak normalny Chocobo i nie zalicza go oddzielnie w bestiariuszu więc nie trzeba go zabić aby mieć full bestiary. Dostałem za niego trochę expa i 50 lp oraz High Arcana, Ribbon i Gemstel. Szansa na jego pojawienie jest 1/256 (czyli trochę większa niż wyjęcie Zodiac Speara z urny w Henne Minesstorzo pisze:hehe albo niewiedzialem albo nie rozumiem 1mln hp choco:D?
no prosze a cos daje dobrego?

Lvl: 99
Hp: 239686
MP: 999
STR: 50
Magic Power: 41
Vitality: 71
Speed: 30
Attack Power: 104
Defence: 33
Magic Resistance: 39
Evasion: 19
EXP: 11949
LP: 50
CP: 3325
Weakness: Thunder, Water, and Holy.
Wchodzisz/wychodzi z Bur Ominasce aż pojawi się zamieć. Potem idziesz do NW części takiej lokacji co są 2 gdzieś na południu, ale wychodząc z mt bur-ominasce idziesz na około, w kierunku EDIT: odwrotnym do ruchu wskazówek zegara.KAFAR pisze:ak znalesc hunta w Paramina Rift cz jakos tak (smok na polowanie ktorego poszla juz jakas kobita ;p, znajduje sie niby w jakiejs zamieci ...
[ Dodano: Nie 28 Sty, 2007 18:20 ]
Teoretycznie można all sprzedawać, ale sprzedanie odpowiednich przedmiotów (najprawdopodobniej naraz) powoduje pojawienie się nowych rarytasów na bazarze.KAFAR pisze: Mam pytanie czy zdobywany przez cala gre Loot przydaje sie do czegos czy wszystko co zdobywam moge sprzedac?
Ostatnio zmieniony pn 29 sty, 2007 08:00 przez IzzY, łącznie zmieniany 1 raz.
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
1.no niewiem czy juz bylo mowione czy nie ale w Z.Cavens w srodku jest jakis boss A cos tam cos daje? czy warto go ruszac z 30lev?
2. jak wykonujecie kombo zeby byly dlugie bo ja np. nawalam w dany klawisz jezeli jest widoczny na ekranie niewiem moze glupie bo tego nie jestem w stanie zrozumiec czy to wszystko od szczescia zalezy ... jakies propozycje...*najdluzszy to 13
2. jak wykonujecie kombo zeby byly dlugie bo ja np. nawalam w dany klawisz jezeli jest widoczny na ekranie niewiem moze glupie bo tego nie jestem w stanie zrozumiec czy to wszystko od szczescia zalezy ... jakies propozycje...*najdluzszy to 13
Esper Adrammelech. Na 30 lvlu powinieneś dać mu radę.storzo pisze:1.no niewiem czy juz bylo mowione czy nie ale w Z.Cavens w srodku jest jakis boss A cos tam cos daje? czy warto go ruszac z 30lev?
Raczej najlepiej walić ten który dostępny bo jak zaczniesz sobie losować to Ci czasu nie starczy na dłuższe combo. I to zależy od szczęścia czy Ci się któryś pokaże podczas losowania lub na początku kolejnego uderzenia.storzo pisze:2. jak wykonujecie kombo zeby byly dlugie bo ja np. nawalam w dany klawisz jezeli jest widoczny na ekranie niewiem moze glupie bo tego nie jestem w stanie zrozumiec czy to wszystko od szczescia zalezy ... jakies propozycje...*najdluzszy to 13
ja rozwaliłem go wczoraj samymi quickami, słabszą drużyną (lvl 27,28,27), za pierwszym razem combo 11, potem szybko hi-ether dla którejś postaci, potem combo chyba 8 (R2 wciskałem jakby się kto pytał), potem dwa ethery jakiejś postaci i znów combo chyba 7storzo pisze:1.no niewiem czy juz bylo mowione czy nie ale w Z.Cavens w srodku jest jakis boss A cos tam cos daje? czy warto go ruszac z 30lev?

Ale przedtem proteck każdej postaci, bo jakieś gargamele z boku atakują

Po odnowieniu MP całej czwórki (trójki) zachaczyłem przy okazji o jakiegoś hunta (taki wąż, nie pamiętam nazwy), jego rozwaliłem tak:
Najpierw słabą grupą qickami ile się da (doładowanie etherami, dopóki nie zgineli :D ) szybka wymianka grupy i tu już atak fizyczny do bólu , Larsa z tyłu ubezpiecza hi-potionami, jak już był prawie koniec uruchomiłem quicki i było po wszystkim