Nie kwestionuje wcale tego że opisy na stronie krypty są złe wręcz przeciwnie są bardzo dobre i głównie dzieki nim udało mi się przejść wiele etapów gry. Ale chyba sie ze mną zgodzisz ze nie są to jedyne sposoby na przejście tej gry. Jest to jeden z najlepszych i najbardziej szczegółowych poradników przejścia FFX ale nie ukrywam że w wielu rzeczach pomgły mi także inne poradniki.Syriusz15 pisze:Opisy z krypty co do bossów ZAWSZE dają radę . To Twoje aeony mogą mieć coś niezbyt wygórowane umiejętności.
[ Dodano: Wto 09 Sty, 2007 21:20 ]
Hmm... kobieto zdaje sobie sprawe ze masz olbrzymie doświadczenie jeżeli chodzi o tą gre. Ale jeżeli uważasz ze to czyni z Ciebie osobę wszechwiedzącą i daje prawo do jeżdzenia po ludziach wiedzących o tej grze o wiele mniej od Ciebie (a wiekszość Twoich postów na to wskazuje i nie chodzi tu tylko o mnie) no to POPATRZ JAK TO ŚWIADCZY O TOBIE. A tak w ogóle to zakończmy ten temat bo nie to jest tematem tego forum (niestety nie mogłem Ci wysłać wiadomości prywatnej więc muszę tutaj).Go Go Yubari pisze:Nie będę kolesiowi robic awantury za to, ze jest ślepym ignorantem. To jego problem i o nim to świadczy.