Piter pisze:Q:masz w ręku shotgun'a, ale tylko trzy naboje, kogo odwiedzisz? [tak żartem ofkoz] ja pokój nauczycielski w szkole

1 - tego co mi najbardziej podpadł w gimnazjum i liceum
2 - byłą nauczycielkę matmy
3 - rektora uczelni
Nathaniel pisze:Q: Jak reagujecie gdy w autobusie obok was siada gruba, pryszczata i obficie pocąca się damulka i zaczyna z tobą konwersację?
Przybieram maksymalnie ignorującą i zniechęcającą minę, do tego pusty wzrok i raz na pół godziny coś odburknę. W jednym przypadku ekstremalnym, pod ataku na mnie po popatrzeniu na czarne ciuchy i wyzywaniu od satanistów i nakazaniu szybkiego pójścia do kościoła (przy czym owa damulka straszliwie na mnie klęła, kazałem spi******ć i na tym się skończyło.
Eiko pisze:Q: Czy masz często doła, ale takiego poważniejszego, jak sobie z nim radzisz i z jakiego najczęściej powodu?
Mów mi Pan Depresja

Zdarza się to całkiem często, żeby nie powiedzieć za często - i to nie są byle jakie dołki, ale poważniejsze, czego i tak nie okazuję nikomu, bo po co im taka wiedza. Powody? Egzystencjalne, życie dołożyło, panna dołożyła/zostawiła, nie powiodło się coś dla mnie bardzo ważnego. Jak radzić... robić cokolwiek co uważa się za przyjemne. Przeważnie zaczynam słuchać muzyki, czytam książkę, siedzę w necie, czy zaczynam oglądać anime (GitS ma cudowne działanie ^^), albo wybieram się na kilkugodzinną przechadzkę w środku nocy.
Syriusz 15 pisze:Q : Jak radzilibyście nieśmiałej osobie przełamać swoją wrodzoną nieśmiałość do kobiet i podtrzymać 30-minutową rozmowę z kobietą w wieku 16-17 lat ?
Po prostu podejść i porozmawiać. Innej rady nie ma. Tu musisz się wykazać, nie ma żadnej recepty, wszystko zależy od Ciebie.
Grzybek Z Octu pisze:Q: Ile razy w swym życiu leżeliście na stole operacyjnym?
2 razy w sumie. Składanie obojczyka się nie liczy

Z czego raz było cięcie nogi na żywca, bez znieczulenia do kości 10 pod kolanem - kosmos...
Q: Byłeś/aś kiedyś tak blisko śmierci, że myślałeś/aś, że to koniec? (Raz przy wypadku rowerowym, raz przy spadaniu na pysk z dachu z pięciu metrów, przy wypadku samochodowym a i kilka innych sytuacji by się znalazło.)