FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
- ..::PHOENIX::..
- Kupo!
Bardziej Monster Arena,
walka z Don Tomery'm [o ile się ie mylę]
jedna osoba atakuje i ma OD mode na Stoic pozostałe dwie na Comerade i leczą ta pierwszą
bardzo dobry sposób, nawet go tu na forum wyczaiłem
nie pamiętam od kogo
walka z Don Tomery'm [o ile się ie mylę]
jedna osoba atakuje i ma OD mode na Stoic pozostałe dwie na Comerade i leczą ta pierwszą
bardzo dobry sposób, nawet go tu na forum wyczaiłem

"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
Raczej Overdrive->AP, Double albo Triple AP i Triple Overdrive w broni i walka z Don'em Tonberry właśnie. Atakujesz, postać obrywa, obrażenia nie idą w Overdrive, ale są zamieniane na AP, AP jest mnożone dzięki umiejętnościom w broni, po walce ma się bez większego problemu 99 Lv.
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=79 - tu jest pełny poradnik maksowania statystyk w X. Zaglądać czasami na Kryptę by się przydało -_-"
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=79 - tu jest pełny poradnik maksowania statystyk w X. Zaglądać czasami na Kryptę by się przydało -_-"
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
o dokładnieGveir pisze:Raczej Overdrive->AP, Double albo Triple AP i Triple Overdrive
a jeśli jesteś jeszcze zbyt słaby by dać sobie rade z Don'em to Inside Sin z podobnym ekwipunkiem
wszsysko stopniowo ofkozGveir pisze:Overdrive->AP, Double albo Triple AP i Triple Overdrive w broni

Co do maksowania statystyk to naprawdę polecam Omega Ruins . Ja głównie walczę tam dla kasy , ale AP też z czasem wyskakują . Schodząc z tematu lekko to uważam , że Karma nie jest czarem . Moim skromnym zdaniem efekt czarów niweluje w pełnym stopniu Shell . Shell w przypadku Tonberrego jest zawdony , nic nie daje .
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Nastęny problem ... zaznaczam że nie grałem według poradnika ... zaczałem z nigo korzystać dopiero w momencie zdobycia airshipa (gdyż doświadczenie z FF7 i 8 mówiło mi że teraz dopiero cały świat i jego sekrety stoją przede mn a otworem) wracając do konkretów
JAK zdobyć nagrodę w cloister.... w ruinach Zanarkand ? mam odblokowane dwie sale windę równiez na dole jest DARK BAHAMUT (więc nie każcie mi tam iść) ... w poradniku nie jest napisane gdzie jest skarb a w aeon ANIME napisaliście "teraz już będziesz wiedział co zrobić" a ja nie wiem
? tylko to mi pozostało aby zdobyć ANIMĘ :D prosze o pomoc dzięki
JAK zdobyć nagrodę w cloister.... w ruinach Zanarkand ? mam odblokowane dwie sale windę równiez na dole jest DARK BAHAMUT (więc nie każcie mi tam iść) ... w poradniku nie jest napisane gdzie jest skarb a w aeon ANIME napisaliście "teraz już będziesz wiedział co zrobić" a ja nie wiem

jak przechoodziłeś pierwszym razem to były takie białe kwadraty 2x2, które wszystko czyściły, teraz musisz je wszystkie podświetlićWichura pisze:JAK zdobyć nagrodę w cloister.... w ruinach Zanarkand ? mam odblokowane dwie sale windę równiez na dole jest DARK BAHAMUT (więc nie każcie mi tam iść) ... w poradniku nie jest napisane gdzie jest skarb a w aeon ANIME napisaliście "teraz już będziesz wiedział co zrobić" a ja nie wiem? tylko to mi pozostało aby zdobyć ANIMĘ :D prosze o pomoc dzięki

Dzięki za szybką odpowiedź bo już miałem szykować opłatę dla yojimbo w celu pokonania DARK BAHAMUTA (według mnie to stracona walka
a już musiałem stracić walkę w DARK VELFOREM)
Dzięki za nie pełną podpowiedź próbuję :D
Udało sie pod koniec sekwencji myslalem ze bede musial odegrac ta melodyjke chodzac po tych klockach .... to byłby koszmar na miare tego co mnie czeka z unikaniem 200 piorunow

Dzięki za nie pełną podpowiedź próbuję :D
Udało sie pod koniec sekwencji myslalem ze bede musial odegrac ta melodyjke chodzac po tych klockach .... to byłby koszmar na miare tego co mnie czeka z unikaniem 200 piorunow

Ostatnio zmieniony pt 29 gru, 2006 22:46 przez Wichura, łącznie zmieniany 1 raz.