Hehe ale ok skończmy tą dyskusje bo sie już off top zaczyna robić.Piter pisze:[wtrące się]Dyzio_USSJ pisze:Nie wiem może była
fuuuj? bleee?
tak jak był małą dziewczynką to spadł z drzewa i tak narodziło się alterego Ababeb! :E
Moderator: Moderatorzy
- Dyzio_USSJ
- Kupo!
Gagarin wtedy rzucił na mnie urok, ale co się będę chwalić...tak jak był małą dziewczynką to spadł z drzewa i tak narodziło się alterego Ababeb! :E
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Tylko czekać aż Nemezis albo Sephi tu wparuje i będą nas zbierać ze ścian, tylko że nas źle poskładają w wyjdzie jeden wielki mutant AbabeboDyzio_USSJokilmindaroPiter xD
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
Piter pisze:Tylko czekać aż Nemezis albo Sephi tu wparuje i będą nas zbierać ze ścian, tylko że nas źle poskładają w wyjdzie jeden wielki mutant AbabeboDyzio_USSJokilmindaroPiter xD

Kliknij by powiększyć
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Grzybek Z Octu
- Moderator
To ja mam ostatni Zodiac!
..muahahaha...
GZO's True form...!
Aaarrrrghhghhghh...cough...[rozrasta się, wije i jęczy a czerwona łuna olśniewa całe jego ciało, po czym niespodziewanie znika..]
Waszym oczom ukazuje się

..muahahaha...
GZO's True form...!
Aaarrrrghhghhghh...cough...[rozrasta się, wije i jęczy a czerwona łuna olśniewa całe jego ciało, po czym niespodziewanie znika..]
Waszym oczom ukazuje się

Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Patriotycznie 
< to mnie po prostu rozwaliło, wyciete z dzisiejszego dziennika bałtyckiego
>
http://www.picspirate.com/links123/img34/bla/

< to mnie po prostu rozwaliło, wyciete z dzisiejszego dziennika bałtyckiego

http://www.picspirate.com/links123/img34/bla/
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
- Grzybek Z Octu
- Moderator