FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Syriusz15
Kupo!
Kupo!

Post autor: Syriusz15 »

Gdy biegniesz od miejsca , w którym wydarzyła się operacja Mi'hen w stronę rozdroża to jeszcze wcześniej masz drogę w lewo . Wydaje mi się , że to jest druga część djose .
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
alieruuu

Post autor: alieruuu »

okiej dzieki sprawdze to ;)
Wichura

Post autor: Wichura »

Mam problem już ponad dwugodzinny ... losuję i losuję i losuję nagrody w blitzballu (zarówno dla turnieju jak i ligii) i nie pojawia się OD dla WAKKI :( cóż robię nie tak ? tylko tego mi brakuje aby móc zdobyć wszystkie aeony (ponieważ nie przeszedłem "cloister" w Besaid) a teraz wejscia tam pilnuje Dark Valefor z potrójnym atakiem 99999 :| nie potrafię go pokonać przy użyciu tylko i wyłącznie z celestial Waepon Aurona i Tidusa .... nie mam odpowiedniej ilości składników żeby sobie zbgroję stworzyć wyczesaną więc proszę o pomoc.... Jak wylosować w lidze Overdrive dla Wakki ?
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Do upadłego musisz losować. Spędziłem przy Blitzball'u dobre kilkanaście godzin i wiem, że to jedyne wyjście. A jak nie możesz zabić Valefor'a, to podpakuj postacie, albo zapłać Yojimbo za jego śmierć.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Majin _uQuad
Kupo!
Kupo!

Post autor: Majin _uQuad »

alieruuu pisze:ehh...szukalem i wiem tylko ze Djose road... a nie wiem czy to jest to samo co Djose-highroad... ale wszystko na to wskazuje... i po 3 godzinach polowania nie mam zadnego... gdzies wyczytalem ze w drugiej czesci Djose road... ale gdzie jest druga czesc? idac do gory jest moonflow idac w prawo jest Djose-Pilgrimage Road... i gdzies jesce czytalem ze wystepuje w zaciemnionych miejscach... ale dalej nie mam >.< dlatego prosze o bardziej sczegolowa odpowiedz ;)
Nie nie, jak dobrze pamietam mialem ten sam problem. Simurgh to byl chyba taki latajacy duzy ptak - jesli ta to go mozna spotkac (rzadko, trza sie duzo duzo nalazic) w takiej lokacji skad nie mozna wyjsc samemu, skaly dookola - tylko za pomoca sphery-statek. I to sie chyba nazywalo mushroom rock. (na statku do wyboru miejsce teleportu)
W zasadzie mniejsza o nazwe, szukaj tej lokacji co napisalem i na 100% po jakims czasie trafisz na simurgha, byl jednym z ostnich potworkow ktore dopadlem bo rzadko sie pojawia.
alieruuu

owszem pojawia sie tam taki ptak....ale to jest Garuda z mushroom rock... :/ tam tez zdobywa sie GODHAND'a
Heavely

Post autor: Heavely »

Simurgh Byl w dojse highroad z tego co pamietam :)
alieruuu

szukalem na djose highroad....bardzo dlugo... moze nie mam szczescia xP jesce poszukam tam ;)
Heavely

Też mialem z nim problem powalensaj sie na poczatku samym tam najczęsciej sa :wink:
UNOisMAD

Post autor: UNOisMAD »

Nie znalazlem topicu w którym mógłbym znaleść odpowiedz na to pytanie , ale odpowiedz na to pytanie w sumie też będzie jakąs pomocą w przejściu gry . Pytanie moje brzmi : Czy warto rozwijać wszystkie postacie czy tylko 3 wybrane , ja osobiscie wszystkie rozwijam i nie wiem czy to marnotractwo ap.
alieruuu

ok dzieki poszukam ;)
Heavely

UnoisMad moim zdaniem warto najpierw rozwinac na maksa 3 postacie potem rozwijaci inne na poczatku to besensowne.Choc wiadomo ze czasem sie przyda lulu do black magic lub yuna do leczenia wiec to zależy jaką chcesz miec drużyne :wink:
Ostatnio zmieniony pt 29 gru, 2006 15:31 przez Heavely, łącznie zmieniany 1 raz.
UNOisMAD

No to w sumie troche zawalilem sprawe ,ale spróbuje to w jakis sposob naprawić...
Heavely

Unoismad jak rozwijałeś calą drużyne to juz rozwijaj dalej bedzie mniej roboty przy maxsowaniu statystyk.Ja muwilem że dla mnei lepjej sie rozwija 3 postacie bo latwiej :P
UNOisMAD

Mam teraz pytanie dotyczące pobytu zaklecia Bio na Sphere Grid (wiem ze dosyc trudno odpowiedziec), przeszukalem Sphere Grid duzo razy i za kazdym razem nie moge znalesc , prosze o szybką odpowiedz
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”