FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Mam problem już ponad dwugodzinny ... losuję i losuję i losuję nagrody w blitzballu (zarówno dla turnieju jak i ligii) i nie pojawia się OD dla WAKKI
cóż robię nie tak ? tylko tego mi brakuje aby móc zdobyć wszystkie aeony (ponieważ nie przeszedłem "cloister" w Besaid) a teraz wejscia tam pilnuje Dark Valefor z potrójnym atakiem 99999
nie potrafię go pokonać przy użyciu tylko i wyłącznie z celestial Waepon Aurona i Tidusa .... nie mam odpowiedniej ilości składników żeby sobie zbgroję stworzyć wyczesaną więc proszę o pomoc.... Jak wylosować w lidze Overdrive dla Wakki ?

- Majin _uQuad
- Kupo!
Nie nie, jak dobrze pamietam mialem ten sam problem. Simurgh to byl chyba taki latajacy duzy ptak - jesli ta to go mozna spotkac (rzadko, trza sie duzo duzo nalazic) w takiej lokacji skad nie mozna wyjsc samemu, skaly dookola - tylko za pomoca sphery-statek. I to sie chyba nazywalo mushroom rock. (na statku do wyboru miejsce teleportu)alieruuu pisze:ehh...szukalem i wiem tylko ze Djose road... a nie wiem czy to jest to samo co Djose-highroad... ale wszystko na to wskazuje... i po 3 godzinach polowania nie mam zadnego... gdzies wyczytalem ze w drugiej czesci Djose road... ale gdzie jest druga czesc? idac do gory jest moonflow idac w prawo jest Djose-Pilgrimage Road... i gdzies jesce czytalem ze wystepuje w zaciemnionych miejscach... ale dalej nie mam >.< dlatego prosze o bardziej sczegolowa odpowiedz
W zasadzie mniejsza o nazwe, szukaj tej lokacji co napisalem i na 100% po jakims czasie trafisz na simurgha, byl jednym z ostnich potworkow ktore dopadlem bo rzadko sie pojawia.
UnoisMad moim zdaniem warto najpierw rozwinac na maksa 3 postacie potem rozwijaci inne na poczatku to besensowne.Choc wiadomo ze czasem sie przyda lulu do black magic lub yuna do leczenia wiec to zależy jaką chcesz miec drużyne 

Ostatnio zmieniony pt 29 gru, 2006 15:31 przez Heavely, łącznie zmieniany 1 raz.