Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

skip to lou pisze:Q: Jak leci?
Okropnie. Dołek. I 10 metrów mułu.
BeeBBo pisze:Q: Jesteś fanem South Parka?
Samego mnie to dziwi, ale jakoś mnie drażni.
Lenneth pisze:Pytanie: Co najczęściej robisz zamiast przygotowywać się do kolosa/klasówki?
Siedzę w necie, czytam wszystko tylko nie to co potrzebne do nauki, gram... Ogólnie nigdy to co potrzebne :lol:
kilmindaro pisze:Zagwozdka na dzień dzisiejszy: jutro sprawdzian wiadomości z ogromnej partii materiału, a Ty dopiero teraz się o nim dowiadujesz! Co robisz?!?
Zależy. Jeśli uznam, że to nie ma sensu (90% szansy), to nawet palcem nie kiwnę. A jeśli uznam że coś jeszcze można zwojować, to się pouczę, ale to bardzo, bardzo mało prawdopodobne XD
Garnet pisze:jak tam,u Ciebie za swiatecznymi porzadkami? :roll:
A no ten... muszę naprawić szafkę, ale się boję bo kiedy się urwała, zostałem rażon w czajnik porcelanowym kotem stojącym na owej i jakoś tak niespecjalnie mam ochotę do niej podchodzić... A poza tym - wszystko zrobione i wyczyszczone - jak zawsze ^^

Q: Co sądzisz o corocznej gonitwie i szale przedświątecznym, jaki pojawia się co roku? (No, w tym roku coś cicho z tym wyjątkowo, ale niesamowicie mnie to irytuje i tak - tylko niszczy atmosferę świąt.)
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Nathaniel

Post autor: Nathaniel »

Jak u słonia w okresie...
BeeBBo pisze:Q: Jesteś fanem South Parka?
Nie- wole pokemony
Lenneth pisze:Pytanie: Co najczęściej robisz zamiast przygotowywać się do kolosa/klasówki?
Prz rodzicach-udaję mądrego
Przy nauczycielu- udaję mądrego
Jak jestem sam - tworzę małą białą ;)
kilmindaro pisze:Zagwozdka na dzień dzisiejszy: jutro sprawdzian wiadomości z ogromnej partii materiału, a Ty dopiero teraz się o nim dowiadujesz! Co robisz?!?
Jestem chory przez dwa dni??Idę do lekarza, trochę poudaję i dostaje zwolnienie :)
Garnet pisze:jak tam,u Ciebie za swiatecznymi porzadkami? :roll:
brak mi słow...
Gveir pisze: Q: Co sądzisz o corocznej gonitwie i szale przedświątecznym, jaki pojawia się co roku? (No, w tym roku coś cicho z tym wyjątkowo, ale niesamowicie mnie to irytuje i tak - tylko [/auote]niszczy atmosferę świąt.)
Komercaja proszę pana.Komercja...

Q:Twój wychowawca/nauczyciel/szef jest homoseksualistą i daje ci znać zę ma na ciebię ochotę, co robisz?
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Q: Zdarzyło Ci się tak, że wkładasz do portfela 10 zł, a wyjmujesz 20?
Tak, kiedyś się zdarzyło, ale żeby była równowaga musiało się stać też odwrotnie :/.
Q: Czego się najardziej boisz?
Napalonych kobiet, którym tylko jedno w głowie. :x
kilmindaro pisze:Pijesz vodę z przepitką czy bez?
Po pierwszym nie zapijam ani nie zakąszam, ale później już tak.
Lenneth pisze:Jak w szkole tłumaczysz/ tłumaczyłe/aś brak pracy domowej?
Zazwyczaj byłem szczery i odpowiadałem, że po prostu nie zrobiłem. Zdarzyło się też tłumaczyć i tu z ciekawszych wymówek przedstawiam dwie: Bo pastowaniem buty, pisałem list, gotowałem obiad.
Czy jesień wpływa źle na Twój nastrój?
Nie, co najwyżej na somatykę.
lenneth pisze: Pytanie: Jak rozwiązujesz problem swędzących pleców, gdy nikogo nie ma w pobliżu
Każde miejsce na mych plecach jest dla mnie dostępne (mimo że mam krótkie łapki :p )
Gveir pisze: Q: Czy jesteś w stanie wytrzymać swędzenie nosa, ucha czy innego strasznie upierdliwego miejsca, bez podrapania?
Nie, ale nie drapię się, bo to zazwyczaj dodatkowo pobudza nerwy czuciowe i mało pomaga - raczej lekko głaszczę/masuję lub dotykam dla samego poczucia, że coś z tym robię :).
BBB pisze: Q: Jesteś fanem South Parka?
Nie, absolutnie mnie to nie bawi. :roll: .
Lenneth pisze:Co najczęściej robisz zamiast przygotowywać się do kolosa/klasówki?
Kiedyś było to pisanie listów, teraz przesiadywanie w Internecie lub picie piwa.
kilmindaro pisze:jutro sprawdzian wiadomości z ogromnej partii materiału, a Ty dopiero teraz się o nim dowiadujesz! Co robisz?!?
I tak robię zawsze wszystko na ostatnią chwilę, więc uczę się, albo postanawiam pisac w innym terminie (w zależności od kontekstu).
Garnet pisze:jak tam,u Ciebie za swiatecznymi porzadkami?
Jakimi porządkami? :lol:
Gveir pisze:Co sądzisz o corocznej gonitwie i szale przedświątecznym, jaki pojawia się co roku?
Nienawidzę tego i staram się unikać miejsc/ludzi przesiąkniętych tym przesłodzonym 'klimatem'
Nathaniel pisze:Twój wychowawca/nauczyciel/szef jest homoseksualistą i daje ci znać zę ma na ciebię ochotę, co robisz?
Umyślnie flirtuję z nim by sprawdzić, jak mocno da się manipulować albo podaję mu namiary na Twój profil na Krypcie.

Qeszczn do pani lub pana: Golisz strefę bikini? :lol: [parę razy się zdarzyło ;), eksperymenta to podstawa nabierania doświadczeń i rozwoju upodobań ]
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

BeeBBo pisze:Q: Jak spędziłeś/aś swój ostatni weekend?
jakaś Wigilia, na której ciągle latałem po wino... w rezultacie poszedłem do szkoły pijany i skacowany... :/ ciężko było (dobrze, że mieliśmy klasową Gwiazdkę...)
Pinhead pisze:Q: Co myślisz o tatuażach?Jakie masz do tego podejście?Masz jakiś?
jeszcze nie mam, ale planuje na plecach walnąć coś konkretnego. Lubię tatuaże
apple pisze:Q: Masz jakieś dziwne zwyczaje podchodzące pod nerwicę natręctw?
sprawdzam 5 razy czy wyłączyłem kompa, czy mam picie koło łóżka i standardowe latanie do kibla w nocy... tak przynajmniej raz na noc
Lenneth pisze:Pytanie: Jak rozwiązujesz problem swędzących pleców, gdy nikogo nie ma w pobliżu? XD
drapie sie sam, nie widzę w tym problemu, ale jak ktoś jest w okolicy, to to skrzętnie wykrzystuję :]
u mnie bez się i do :] co robię? gotuję, idę do kina albo na piwo :]
średnio, bywało lepiej
Garnet pisze:jak tam,u Ciebie za swiatecznymi porzadkami?
yyyy to na Święta się sprząta? :P
Nathaniel pisze: Q:Twój wychowawca/nauczyciel/szef jest homoseksualistą i daje ci znać zę ma na ciebię ochotę, co robisz?
mówię o tym na forum, nakręcam filmy i przesyłam je Iv ;)
Grzybek Z Octu pisze:Golisz strefę bikini? :lol: [parę razy się zdarzyło ;) , eksperymenta to podstawa nabierania doświadczeń i rozwoju upodobań ]
hmmm zdarzyło się :]

Q: jak spędzasz Sylwestra? (góry... góry... góry!)
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Grzybek Z Octu
Moderator
Moderator

Post autor: Grzybek Z Octu »

Wiedziałem, że jeśli Ty nie odpowiesz na moje pytanie, to będzie ciężko :lol:. Oczywiście na panie nie warto było liczyć. Prawdziwy deviant może być tylko facetem ;).

Q: jak spędzasz Sylwestra?
W domku z moją lubą, winem z różnych zakątków świata, owocami morza i masą dewiacyjnych pomysłów :p

Q: Na czasie: Twoja ulubiona potrawa wigilijna? [pierogi, z dużą ilością grzybów!]
Frankly my dear...I don't give a damn (because you haven't brushed your pubic hair for months) !
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Nathaniel pisze:Q:Twój wychowawca/nauczyciel/szef jest homoseksualistą i daje ci znać zę ma na ciebię ochotę, co robisz?
Grzecznie odmawiam, mówię że jestem hetero, bo przeciwko gejom nie mam nic.
Grzybek Z Octu pisze:Qeszczn do pani lub pana: Golisz strefę bikini? :lol:
Dwa czy trzy razy się zdarzyło... Hmm, czasu kiedy zaczynało odrastać nie zapomnę do końca życia :lol:
Gagarin pisze:Q: jak spędzasz Sylwestra?
Dom, wódka, dom. Albo - co raczej preferowane i bardziej prawdopodobne panna, szampan, panna, szampan, panna... itd. ^^
Grzybek Z Octu pisze:Q: Na czasie: Twoja ulubiona potrawa wigilijna?
Wszystko, co nie ma w sobie warzyw czy czegokolwiek, czego nie lubię, albo mam alergię. A w sumie... Sernik XD

Q: Lubisz święta? Ale tak naprawdę. (Ostatnio coraz mniej, coraz mniej.)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Gagarin pisze:Q: jak spędzasz Sylwestra?
W sumie jeszcze nie wiem... albo u kumpla, albo na jakiejś sali z 60 nieznanymi mi ludzmi.... ewentualnie w domku, sam...
GZO pisze:Q: Na czasie: Twoja ulubiona potrawa wigilijna?
Karpik i grzybowate uszka z barszczem :3 (przedwczoraj podwędziłem już z 10 uszek, jak tylko matka ugotowała... a ponoć ugotowała ich ze 200, więc będzie wyzerka XD ).
Gveir pisze:Q: Lubisz święta?

W sumie w pytaniu nie sprecyzowałeś o jakie święta Ci chodzi, ale rozumiem ze pytasz o te dzisiejsze. Tak, nawet bardzo. Podoba mi się atmosfera jaka podczas nich panuje, wielu ludzi stara się udawać miłych i takie tam :] No i karpik, i uszka _^_
kilmindaro pisze:Q: Lubisz ubierać choinkę?
Zwykle to ja ją ubierałem i nawet mi się to podobało ;) Od 3 latek jednak tą funkcję przejął mój ojciec i w sumie teraz mi się to bardziej podoba XD

-> Co byście chcieli dostać w tym roku pod choinkę? (ja pewnie dostane jak co roku nową pare skarpetek, ale jakoś z tego powodu mi smutno nie jest ;) dla mnie prezenty to tylko taka symbolika. A chciałbym w sumie DS'a, ale prędzej czy później sam sobie go sprawię ;) )
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Grzybek Z Octu pisze:Golisz strefę bikini? :lol:
Poj***ło Cie? >.<' Nie musze Ci chyba mówić jak to swędzi "na łyso" - a przycinam ofszem :P
Gags pisze:Q: jak spędzasz Sylwestra?
Ja, panna i wolne lokum ^__^'
Grzybek Z Octu pisze:Q: Na czasie: Twoja ulubiona potrawa wigilijna?
Opłatek i "kołacz-vel-moja-mamma" (to drugie to nie "kołacz klasyczny" - ale ciacho, które moja mama robi specjalnie na święta :evilbat:).
Gveir pisze:Q: Lubisz święta? Ale tak naprawdę. (
Od paru dobrych lat nienawidze >.<'
Nie... Wole w FF X-2 pograć :D
Jaco pisze:-> Co byście chcieli dostać w tym roku pod choinkę?
Z realnych prezentów? ....
*liczy*.... *ciężko mu to idzie...*
Tak z 600zł :]

Q: O której godzinie odbywa się u Ciebie "kolacja" wigilijna? **zazwyczaj 16 xD**
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Gveir pisze:Lubisz święta? Ale tak naprawdę.
Nie, IMO jest to wymuszony czas dobroci dla wszystkich, żeby ludzie byli tacy dobrzy przez cały czas a nie tylko w święta.
kilmindaro pisze:Lubisz ubierać choinkę?
Niee
Jaco pisze:Co byście chcieli dostać w tym roku pod choinkę?
Kulke w łeb(joke) , kase na prawko
kwazi pisze:O której godzinie odbywa się u Ciebie "kolacja" wigilijna?
Nie zwracam na to uwagi,ale jest co roku

Q:Gdzie idziesz na sylwestra?
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Syriusz15
Kupo!
Kupo!

Post autor: Syriusz15 »

Gveir pisze:Lubisz święta? Ale tak naprawdę.
Zazwyczaj lubię (zawsze to jakiś odpoczynek ) , jednak ostatnio coraz mniej szczególnie teraz , gdy brak śniegu.
kilmindaro pisze:Lubisz ubierać choinkę?
Nie lubię . Nie wiem co ludzie widzą w tym , że przystroją drzewo bombkami . Może to i tradycja jednak praktycznie nic nie symbolizuje...
Kasę i Warhammera 40 000 Winter Assault . Z marzeń to chciałbym , żeby jedna panna zaczęła na mnie zwracać uwagę .
Różnie to bywa . Zazwyczaj gdzieś tak w godzinach 16-18 . Podobno tak najzdrowiej masz czas trochę to wszystko przetrawić ;p
Pinhead pisze:Gdzie idziesz na sylwestra?
Tego sylwestra spędzę w domu . Nie lubię imprez i nie mam zamiaru na żadną iść... Szczególnie gdy nie ma z kim...

Q : Jakie wydarzenie z mijającego roku utkwiło Ci najbardziej w pamięci?
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

A lubię, ale w tym roku nie było mi to dane.
Sam nie wiem :P
kwazi pisze:Q: O której godzinie odbywa się u Ciebie "kolacja" wigilijna?
Około 18 - 19.
Pinhead pisze:Q:Gdzie idziesz na sylwestra?
Siedzę w domu, albo idę do panny.
Syriusz15 pisze:Q : Jakie wydarzenie z mijającego roku utkwiło Ci najbardziej w pamięci?
Wspaniałe, ciepłe lato; zdachowanie wozu, przekopywanie się łopatą przez śnieg wielokrotne, podłączenie netu, rozstanie z dziewczyną.

Q: Co uważasz za swój największy sukces i największą porażkę w tym roku? (Odpowiednio - zdanie na kolejny rok studiów i rozstanie z dziewczyną.)
Nathaniel

Post autor: Nathaniel »

tę zaszczytną funkcję od lat piastuje moja mama i siostra :) Ale już wk... znaczy denerwuje mnie jak muszę wlazić na krzeslo/drabinę i stroić sam czubek... już parę razy tak wpadlem na TV...
Byle nie nowego brata/siostrę
Albo z bratem za miasto(podróż w jedną stronę), albo pod budynek ratuszu jak co roku
Syriusz15 pisze:Q : Jakie wydarzenie z mijającego roku utkwiło Ci najbardziej w pamięci?
Samozaplon...
Stoję sobie kolo pieca i czytam gazetkę.W pewnym momencie robi się się nadspodziewanie cieplo, nie wiem czy to spowodowane obrazkami w gazecie, ale czytam dalej.
Nagle coś zaczyna śmierdzieć, jakby guma czy plastik,
ale nie...,
ale nie...,
ale nie... :D
Odwracam się, a tu mi się bluza na plecach się jara... No i co mialem zrobić?? Wpier... wpadlem pod węża w piwinicy i zaserwowalem sobie prysznic.Teraz jak próbuję zalożyć tą bluzę to wyglądam jak Tofik.Torchę zmalala :) z rozmiaru XL gdzieś na M :D
Q: Co uważasz za swój największy sukces i największą porażkę w tym roku? [/quote]
sukces- kolejny rok przeżylem
porażka- hmm, dziewczyna??

Q:Jak radzicie sobie po świątecznym przejedzeniu??
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

Syriusz15 pisze:Jakie wydarzenie z mijającego roku utkwiło Ci najbardziej w pamięci?
Pobicie jednego Damskiego boksera tak,że miał wstrząs mózgu(i połamany nos).
Gveir pisze:Co uważasz za swój największy sukces i największą porażkę w tym roku?
Sukces - żyje dalej
Porażka - złe zainwestowanie pieniędzy
Nathaniel pisze:Jak radzicie sobie po świątecznym przejedzeniu??
Nie przejadłem się w święta.

Q:Co dostałeś/ałaś pod choinke?
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Cthulhu
Kupo!
Kupo!

Post autor: Cthulhu »

Gveir pisze:Q: Lubisz święta?
Jasne. Ten klimat, śpiewanie kolend, ubieranie choinki i radość młodszych braci przy rozpakowywaniu prezentów. Za święta to ja bym nerke oddał.
Łuk bloczkowy, kompozytowy, długi. Do tego przydałoby się dostać kołczan, i troche strzał, bo się pogubiły ;]

około 18
Do znajomego (kilka domów obok :-/ )
Woodstock :580:
Gveir pisze:Q: Co uważasz za swój największy sukces i największą porażkę w tym roku?
porażka- dziewczyna
sukces- przeżyłem
Q:Jak radzicie sobie po świątecznym przejedzeniu??
jem więcej
Pinhead pisze:Q:Co dostałeś/ałaś pod choinke?
Telefon ( :-/ po co mi on?), bagnet, leksykon broni i uzbrojenia, słodycze, książke "więzienia świata" i słodycze
kilmindaro pisze:Q: Pierog czy delma, czyli jaki jest twój ulubiony słodycz?
cukierki miętowe (wyprodukowano dla sieci sklepów b*******a)

:arrow: jaka jest Twoja ulubiona kolenda?
Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
[center]H. P. Lovecraft[/center]
Awatar użytkownika
Syriusz15
Kupo!
Kupo!

Post autor: Syriusz15 »

Gveir pisze:Q: Co uważasz za swój największy sukces i największą porażkę w tym roku?
Największy sukces : dostałem się do wymarzonego liceum
Największa porażka : Znowu nie znalazłem sobie jakiejś panny ;p
pisze:Q:Jak radzicie sobie po świątecznym przejedzeniu??
Codziennie wmawiam sobie , że kończę z tym .
Pinhead pisze:Q:Co dostałeś/ałaś pod choinke?
Warhammera 40k Winter Assault , pieniędze (nie lubię prezentów jako takich )
kilmindaro pisze:Q: Pierog czy delma, czyli jaki jest twój ulubiony słodycz?
Zdecydowanie "zabawa tkwi w ... " ;)
Cthulhu pisze:jaka jest Twoja ulubiona kolenda?
Adeste Fideles

Jak radzicie sobie z przeziębieniem ??
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”