Okropnie. Dołek. I 10 metrów mułu.skip to lou pisze:Q: Jak leci?
Samego mnie to dziwi, ale jakoś mnie drażni.BeeBBo pisze:Q: Jesteś fanem South Parka?
Siedzę w necie, czytam wszystko tylko nie to co potrzebne do nauki, gram... Ogólnie nigdy to co potrzebneLenneth pisze:Pytanie: Co najczęściej robisz zamiast przygotowywać się do kolosa/klasówki?

Zależy. Jeśli uznam, że to nie ma sensu (90% szansy), to nawet palcem nie kiwnę. A jeśli uznam że coś jeszcze można zwojować, to się pouczę, ale to bardzo, bardzo mało prawdopodobnekilmindaro pisze:Zagwozdka na dzień dzisiejszy: jutro sprawdzian wiadomości z ogromnej partii materiału, a Ty dopiero teraz się o nim dowiadujesz! Co robisz?!?

A no ten... muszę naprawić szafkę, ale się boję bo kiedy się urwała, zostałem rażon w czajnik porcelanowym kotem stojącym na owej i jakoś tak niespecjalnie mam ochotę do niej podchodzić... A poza tym - wszystko zrobione i wyczyszczone - jak zawsze ^^Garnet pisze:jak tam,u Ciebie za swiatecznymi porzadkami?
Q: Co sądzisz o corocznej gonitwie i szale przedświątecznym, jaki pojawia się co roku? (No, w tym roku coś cicho z tym wyjątkowo, ale niesamowicie mnie to irytuje i tak - tylko niszczy atmosferę świąt.)