Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Olek »

hugowy odcień miałeś, na pierwszym traileże ja zauwarzyłem ze są brązowe a ktoś inny że szare, mozesz poszukać we wcześniejszych postach w tym temacie :P
acid_sliver

Post autor: acid_sliver »

to, ze nie bedzie w kinach, tylko na dvd, to ja wiem. a wy wiecie, jak w naszym kraju stoi sprzedaz anime? bo ja wiem:) na przyklad, cyber city trzeba zamawiac z uk, bo u nas nie ma, a jest to jedna z najlepszych anime. wiec boje sie ze w tym przypadku moze byc podobnie: zostanie to potraktowane po macoszemu i ominie nasz ch*jowy kraj :/
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

W polsce na 100% nikt nie wyda i nie będzie dystrybutora, ale naszczęście są takei serwisy jak Ultima.pl :)
Rouge

Post autor: Rouge »

Znając zycie 2 dni po premieze bedzie wersja z angielskimi napisami na torentach lub dc++... a co do ogólnych spekulacji - ciekawe jak to wyjdzie... pamiętam jak Laguna miał być dziewczyna Squalla z dopiskiem na poczatku artykułu o tym "...z oficjalnych żrudeł...". Różne rzeczy mi po głowie odnośnie zwiastunow chodziła... ale najbardziej mnie intryguje WIELKA NIEWIADOMA jaka jest ta postać na fotelu...
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

To chyba intryguje każdego.Moze zaczniemy obstawiac:D
FF XII W trakcie katowania
kontrat

Post autor: kontrat »

przejerzyj starsze posty w tym temacie, tam juz bylo obstawianie tej postaci, nie spij bo cie okradna :D
Awatar użytkownika
Olek
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Znając zycie 2 dni po premieze bedzie wersja z angielskimi napisami na torentach lub dc++.
Pewnie tak, ale powiedz czy usatysfakcjonowała by cie taka "Owłosiona"(jakość divx) wesja na małym ekraniku monitora? :twisted: mnie napewno nie choć też tak planuje obejzec pierwszy raz, ale już wychaczyłem kogoś z kinem domowym i teraz tylko czekam na film :D
Rouge

^^" powinieneś widzieć w jakiej jakości ja ogladałam Aniołki Charliego 2 albo American Pie 3 - uwiez by mnie kżda wersja usatysfakcjonowała. Znając zycie i moje szczęście obejże to za ... jakieś trzy lata ^^"""
acid_sliver

Post autor: acid_sliver »

czy jakosc tych filmow byla podobna to jakosci twego obecnoego avatara? ;) anyway, ja ogladam w divx4, i jakos nie narzekam:) chociaz, co fakt, to fakt, ze najlepsze sa na dvd:)
Rouge

no tak porównywalnie, tylko że czasami mego avara ie przesłania czóbek czyjejs głwy ktura wychodzi z sansu do wc, i tu też nie ma dzwieku nie nadążajacego za tekstem nagranego tak jak sam film - na kamerę cyfrową w nikie...
kontrat

ja tam wole poczekac , kiedys za wczesnie obejrzalem blade'a 2 i do tej proy mam urraz psychiczny do slabej jakosci wersji
Ryu Yamino

Post autor: Ryu Yamino »

acid_sliver pisze:to, ze nie bedzie w kinach, tylko na dvd, to ja wiem. a wy wiecie, jak w naszym kraju stoi sprzedaz anime? bo ja wiem:) na przyklad, cyber city trzeba zamawiac z uk, bo u nas nie ma, a jest to jedna z najlepszych anime. wiec boje sie ze w tym przypadku moze byc podobnie: zostanie to potraktowane po macoszemu i ominie nasz ch*jowy kraj :/
tak... i dlatego prawdziwi fani, tacy prawdziwi otaku napewo się znajdą, bo przcierz skąd masz anime jak nie od takich grupa jak [Soldats] czy [Akep - Anbu]. Są to teamy zagraniczne, ale to zawsze coś, bo to od nich dostajemy w swoje łapki przetłumaczone na języ dla nas bardziej zrozumiały, a co za tym stoi, wystarczy już tylko jedna - dwie osoby z dużą dawką czasu i cierpliwości, aby prztłumaczyć to na j. polski... więć myślę, że
FF VII: AC, znajdzie swoje miejsce na naszym, może i undergroundowym, rynku...
kontrat

niech zyją otaku !
Ryu Yamino

Post autor: Ryu Yamino »

Gdyby ich pozamykać, skąd brał byś anime ?? Od firm które je sprzedają ?? I co, miałbyś 4 tytuły "na krzyż", i zapłaciłbys za nie jak za zboże... Ja dziękuję, postoje...
kontrat

hmm temat z forum kawaii (nie wiem czy ktos kojarzy to pismo) o otaku mam chyba jeszcze ten numer w pokoju, z tymze tam opinie byly podzielone ale jeden typ (bodajze K.) zaczal gadac o samobojstwach i smierci w imie anime, i pozniej juz jechali otaku rowno, ja ich rozmumiem, po prostu zamykaja sie w swiecie ktory im odpowiada, ja np tez bym chcial miec zgrzewke piwa dziennie, codziennie nowego rpga i siedziec i rzezbic a w miedzyczasie gadac z wami na forum, ja nie wiem jak wiekszosc ale ja szukam ucieczki z tego szarego swiata choc na chwile (chcialbym wiecznie ale sie nie da), dla otaku to manga & anime, dla mnie to gry i filmy, ktore pozwalaja zapomniec i pobudzaja moja wyobraznie, jak sie zyje tym to trudniej zyc w normalnym swiecie i wychodzi sie na dziwaka, bo ludzie tego nie rozumieja... kto cos doda albo zaprzeczy ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”