Pinhead pisze:Q: Czego się najardziej boisz?
Najbardziej boję się pająków, os, pszczół i ogólnie owadów, pająków szczególnie boję się nawet je zabijać
Q: Co/Kogo byście zabrali na bezludną wyspę (tylko jeden przedmiot/osoba), wiedząc, że spędzicie tam conajmniej rok.
Moją kobietę, jesteśmy razem co prawda krótko ale jestem w takim stanie psychofizycznym że niebyłbym w stanie wytrzymać bez niej dnia, a co dopiero rok, ech
Gagarin pisze:Q: Ulubiona guma do żucia? lub taka, którą z różnych powodów żujesz najczęściej?
Gumy Orbit zielone, delikatny, subtelny smak mięty w idealnym połączeniu ze słodkością, perfekcja, innych nie żuje
Grzybek Z Octu pisze:Q: Jeśli miał/miałabyś się utożsamić z jakimś zwierzęciem, to wybrał/a byś...
Miś Koala, leniwy, nic nie robi dokładnie jak ja
Piter pisze:Q:Jutro jest ostatni dzień z reszty Twojego życia, co robisz?
Oczywiście spędzam go z moją kobietą, zabrałbym ją do teatru, ona tak bardzo lubi, a ja nigdy nie mam czasu... potem spędzilibyśmy razem noc i na pewno byśmy nie spali^^ oj nie, zdecydowanie nie
Gveir pisze:Q: Czy w imię zemsty za śmierć ukochanej osoby byłbyś w stanie zniszczyć świat?
Damn, Gveir Robaczku naprawde durne lol, ale co tam... wiec, miłość wielka jest... yyy albo zwerbowałbym kwaziego w końcu to jego specjalność ^^
kilmindaro pisze:Q: Pijesz vodę z przepitką czy bez?
Wódka tylko ze Spritem i dużą ilością cytrynki mmmmm
Q: Ulubione piwo ?? (Żubr rox)