Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
Page 32: F**k! co to za opi*******e się, f**k, do roboty, goście głodni czekają! F**k!
Faris: Chłodnik Litewski, 2 razy, już leci!
Lenna: _-_
Page 32: Ty tam, f**k! nie wylegiwać się tylko do roboty, umrzesz sobie później, f**k! a ty na końcu szybciej z tymi ziemniakami!
Butz/Oleg: *kaleczy się obieraczką do ziemniaków*
Galuf: Szefie, Lenna nie da już rady.
Page 32: No to żabie udka będą, f**k!
Faris: Chłodnik Litewski, 2 razy, już leci!
Lenna: _-_
Page 32: Ty tam, f**k! nie wylegiwać się tylko do roboty, umrzesz sobie później, f**k! a ty na końcu szybciej z tymi ziemniakami!
Butz/Oleg: *kaleczy się obieraczką do ziemniaków*
Galuf: Szefie, Lenna nie da już rady.
Page 32: No to żabie udka będą, f**k!
- Go Go Yubari
- Ifrit
No, też tak pomyślałam. Więc, bez dalszych deliberacji.
Żeście mnie rozczarowali
Doprawdy. No, żeby tylko Kilmi coś w miarę zdołał wymyslić, no? Nawet mój okrutny (błehehe) brat tym razem się nie popisał - poziom abstrakcji wyleciał mu pod niebiosa. A ja tak się naszukałam obrazka mającego choćby najmniejszy związek z maturą!
<marudzenie MODE off>
Więc, Kil, masz tu swoją ulubioną pomarańczową piłeczkę i znajdź coś fajnego pośród wzburzonych fal Internetu
Żeście mnie rozczarowali

Więc, Kil, masz tu swoją ulubioną pomarańczową piłeczkę i znajdź coś fajnego pośród wzburzonych fal Internetu
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
- Go Go Yubari
- Ifrit
Seifer: Przybyłem, zobaczyłem...
Pani w okienku: I co, zwyciężył pan?
Seifer: Nie, przyszedłem złożyć reklamację! Znowu się zaciąłem szczoteczką Oral B!
Pani w okienku: I co, zwyciężył pan?
Seifer: Nie, przyszedłem złożyć reklamację! Znowu się zaciąłem szczoteczką Oral B!
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Seifer: Towarzysze i obywatele! W minionym roku gospodarczym wyprodukowaliźmyżeśmy tysiąc ton blachy białej!
Obywatele: Hurrra!!!
Seifer: To zaledwie połowa ilości zaplanowanej! Musieliźmy cało blache wyeksportować do Galbadii!
Obywatele: Buuu
Seifer: Gdybyźmy jednakowoż mieli blache, zalalibyźmy rynek timberski konserwami!
Obywatele: Hurra!
Seifer: Ale nie mamy mięsa.
Głupota inspiruje
Obywatele: Hurrra!!!
Seifer: To zaledwie połowa ilości zaplanowanej! Musieliźmy cało blache wyeksportować do Galbadii!
Obywatele: Buuu

Seifer: Gdybyźmy jednakowoż mieli blache, zalalibyźmy rynek timberski konserwami!
Obywatele: Hurra!
Seifer: Ale nie mamy mięsa.
Głupota inspiruje

BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE
Po pierwsze, kochany, nie miszcz, a miszczyni
Niewolnicy zawsze się przydadzą, stokrotne dzięki (naści kwiatka, bellis perennis)
A teraz, ludu krypciany, nie rozczaruj mię! Wydaję na twą pastwę obrazek, który powiniem wzbudzić w chorej twej wyobraźni wiele interesujacych skojarzeń
E voila!

A teraz, ludu krypciany, nie rozczaruj mię! Wydaję na twą pastwę obrazek, który powiniem wzbudzić w chorej twej wyobraźni wiele interesujacych skojarzeń
E voila!

BEGIN GEEK CODE
END GEEK CODE
END GEEK CODE