Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Piter
Kupo!
Kupo!

Post autor: Piter »

ostatnnio przeżywam fascynacje bronią białą, a konkretnie młotkami [srebrnymi] i mieczami samurajskimi wszelkiego rodzaju, subtelna linia ostrza, piękne i niebezpieczne, tak pani obok :lol:
"Wstąp do armii, zwiedzaj świat, spotykaj interesujących ludzi i zabijaj ich."
"Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów."
Awatar użytkownika
KAIN
Kupo!
Kupo!

Post autor: KAIN »

Jak nie ma już "orginalnych" Cloud'ów no to mój tez znika...

Moje avy często przedstawiają postać zamyśloną itp.

A oto mój nowy niestety słaba jakość dlatego chyba długo nie pobędzie chyba, że znajdę z lepszą jakością.

Obrazek
Welcome to these crazy times.
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

To i ja się pochwalę następcą Kapitana Dynamo:

Obrazek
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
KAIN
Kupo!
Kupo!

Post autor: KAIN »

I znalazłem ten ze mną zostanie na jakiś czas :)

Obrazek
Welcome to these crazy times.
Awatar użytkownika
Schrödinger
Cactuar
Cactuar
Kontakt:

Post autor: Schrödinger »

Gveir pisze:
kwazi pisze:A wyobrażenia ludzi "w realu" są u mnei raczej niezależne od avataru ;)
U mnie tak pół na pół, bo czasem, kiedy ktoś ma długo ava, to właśnie po nim zaczyna się go identyfikować, choćby podświadomie.
no wlasnie. moze nie tyle co "uswiadamianie", ze ta osoboba wyglada jak w avatarze, ale conajmniej "image" tego avatara przechodzi na realna postac, imo.
a tak btw, najchetniej bym widzial takie avatary jak
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
ale nie koniecznie jako moj awatar....
(wiem wiem, jestem nienormalny, hentai i w ogole ...)
"Jestem pączkiem"
J.F. Kennedy 1963 Berlin
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Schrödinger pisze:(wiem wiem, jestem nienormalny, hentai i w ogole ...)
Nie martw się, na tym forum to akurat jak najbardziej normalne.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Sogetsu pisze:o_O a ja zawsze myślałem, że ona po prostu tą rękę liże.
Ha :D Ja myślałem zawsze tak jak Gveir, że wyciera usta... ale nie wiedziałem, że od szminki :D No i bardzo ten av Ireth lubię.
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

my tu lubimy deviantów XD

No proszę, jaki ciekawy topic mozna poruszyć w tym temacie :] (wiem, masło maślane :lol: )

Moje avy muszą mi się podobać, wybieram takie, które przykuwają mój wzrok. Zwykle jest to coś, co w danym momencie mi się podoba (np. postać z gry/anime w którą teraz gram/które oglądam), lub jedna z ulubionych postaci w ogóle (vide Magus). Czasem dochodzą avy okolicznościowe, ale to już taka głupawka panująca na tymże forum XD No i ja się w ogóle nie utożsamiam z avami które daję.

btw, Wy też trzymacie wszystkie avy użyte do tej pory w różnych miejscach na dysku? XD
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

no proszę, każdy się kiedyś ujawnia :p
Cierń pisze:No i bardzo ten av Ireth lubię.
nie Ty jeden :)
Jaco pisze:btw, Wy też trzymacie wszystkie avy użyte do tej pory w różnych miejscach na dysku? XD
mam nawet osobny folder na avy i obrazki do sygnatur.

a wracając do tematu, który poruszył Schrödinger, czasem zastanawiam się też nad tym, czym ludzie kierują się wybierając nick, co on oznacza, itp. może by tak założyć topic do dyskusji o nickach?
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Schrödinger pisze:wiem wiem, jestem nienormalny, hentai i w ogole ...
Czyli tak jak pewne grono osób tu na forum... Hmm... Witamy ^^ Szkoda, że Cię nie było, kiedy panowała moda na avki yuri, lub yaoi...
Cierń pisze:No i bardzo ten av Ireth lubię.
Ja też - jest po prostu zabójczy ^^
Jaco pisze:btw, Wy też trzymacie wszystkie avy użyte do tej pory w różnych miejscach na dysku? XD
Tak, mam osobny folder na avki, które zawsze robię sam, z gotowców nigdy nie mogę znaleźć tego co mi się podoba.
Btw. Sogetsu, czyżby Yashamaru z Shinobi, a generycznie z Basilisk? Faktycznie, on naprawdę jest ładny, a na tym ujęciu wyszedł świetnie.
Sogetsu pisze:może by tak założyć topic do dyskusji o nickach?
Jestem jak najbardziej za tym pomysłem, już od dawna o tym myślałem ^^
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Gveir pisze:Btw. Sogetsu, czyżby Yashamaru z Shinobi, a generycznie z Basilisk?
a nawet jeszcze bardziej generycznie z powieści Futaro Yamady Kouga Ninpou Cho :)
Gveir pisze:Faktycznie, on naprawdę jest ładny, a na tym ujęciu wyszedł świetnie.
i w dodatku jest to ciekawa postać. zanim zaczął grać w filmach był ulicznym wojownikiem; nie wiedziałem, że tacy ludzie naprawdę chodzą po ziemi. no i gość jest chrześcijaninem :)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Sogetsu pisze:a nawet jeszcze bardziej generycznie z powieści Futaro Yamady Kouga Ninpou Cho :)
A tego już nie wiedziałem... Może gdzieś w otchłani sieci znajdę tłumaczenie angielskie...
Sogetsu pisze:i w dodatku jest to ciekawa postać. zanim zaczął grać w filmach był ulicznym wojownikiem; nie wiedziałem, że tacy ludzie naprawdę chodzą po ziemi. no i gość jest chrześcijaninem :)
Z tego co wiem, w Azji można spotkać jeszcze ulicznych wojowników, takich prawdziwych. U nas, czy na zachodzie to już niemożliwe, ale to naprawdę ciekawe. A i religię ma rzadko spotykaną w tamtym rejonie świata - ciekawy osobnik, naprawdę.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
skip to lou

Post autor: skip to lou »

Owszem jesteś jak najbardziej nienormalny^^, aczkolwiek to forum, ewentualnie grupa osób jest baaardzo na nienormalności wszelkiej maści, zwane również deviacjami, otwarta ^^

Generalnie do avatarw specjalnej wagi nie przykładam, przeważnie są to postacie z bajek, tak jak Owca obok ^^ koszykarze lub postacie z gier w które aktualnie pogrywam, ale wydaje mi się, że ludzie często w avatarach pozostawiają cząstke samego siebie, pokazują co w danym momencie jest ich pasją (ROTFL cząstkę samego siebie, wnioskuje że już późno skoro wnikam w takie rozważania)
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

HA XDw idze, ze moja dziołcha ma swoje kółko wilebicieli - dzieczynki sa genialne ^____^, dziewuszka Ciernia tez jest super :)
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”