Lpkalizacje klucza znam,nawet znalazłem to : http://img.photobucket.com/albums/v515/ ... e11key.jpg nie wiem tylko co zrobić żeby on sie znalazł na swoim miejscu. Bylem w tym domu, ale tam nie ma żadnych dzieci, tylko jakaś kobieta która mówi coś o swoim dziecku, nie wiem dokładnie co bo mój angielski jest bardzo kulawy
Dopóki tego nie znajde, nie moge na nic wiencje polować
musisz w opcji Hunts upolować moba o nazwie chyba Anthlon.Jest on w lhusu mines i jak go zabijesz to dzieciak wróci do domu i wtedy klucz bedzie tam gdzie mam być
Pozdro.
@Riken dzieki śliczne za pomoc, tylko nic z niej bo ja nie moge polować na nic dopóki nie załatwie Diablosa, na tablicy jest tylko on Co mam zrobić żeby byly kolejne polowania, ma ktoś jakiś pomysł ??
dziwne powinieneś miec ich nieco wiencej
a brałeś w clan hall i w tawernie??
a pozatym wiez mi inne nie są już takie łatwe jak np. Diablos
lecz o wiele silniejsze wienc jak nie masz conajmniej z 75 polecam min 80 lvl to będziesz mic wielkie problemy z ich pokonaniem ;]
Walczyłem już z "kozakami". Złapałem juz 34 potwory, z tych lepszych to juz pokonałem Vyraal'a, Pylraster'em, Fenrirem. Jak sie coś nowego pokazywało to brałem. I został mi tylko Diablos i nic wiencje nie ma, brakuje mi 45 potworów A lv mam narazie 73.
hmm wienc musisz pokonac diablosa i gilgamesha
a tego 2 spotkasz przed diablosem i walka bedzie laitowa ale za to 2 walka z gilgameshem
będzie wymagająca <ja miałem 66 lvl jak z nim walczyłem:D> wienc zaopatrz sie w esunge
[ Dodano: Pon 04 Gru, 2006 21:03 ]
a ludzie pomocy niewiem co zrobic by pokonac OMEGE w crystalu
jest nie aktywana co zrobic!! ??
@Arfeus clan hall ?? Gdzie to jest, ja zawsze brałem z tablicy i już nic na niej nie ma. Żeby pokonać Diablosa, musze mieć Site 11 Key, żeby go zdobyć musze złapać jakiegoś potwora, ktorego nie mam i nie wiem z kąd wziąść inne zlecenia. Bez kolejnych zlecen nic juz nie moge zrobić.
Bociek pisze:Mam takie pytanie? Gdzie moge znalezc Mrjn? POzdro Dzieki
Mjrn jest w Henne mines.Przy wejściu do Galmoir jungle jest kolo w zbroi...daj mu potiona a on pozwoli Ci jeździć na chocobo.Wtedy wyjedz na kurczaku na Ozmone plains i na pierwszym terenie stoi inny chocobo na urwisku.Obok niego jest trawa i po niej przejedziesz na chocobo po ukrytej ścieżce i wejdziesz do Henne mines.
Pozdro.
IzzY, siemka
mam prośbe potrzebuje opisu do przejscia gry FFXII a forum właśnie ty się oferujesz największą wiedzą na te temat. Jak byś mógł podesłać mi solucje na muj email szuta20@o2.pl
Z góry serdzecznie dzięki