Cała prawda.
Moderator: Moderatorzy
- Markfrompoland
- Cactuar
Okularnik: Orochimaru-sensei, już wyprowadziłem chocobosy!
Ktośtam zza kadru: Dobra robota, Harry.
Facet z lewej (szeptem): Żebym ja miał takie wtyczki u Szatana, może by mnie nie dziobały...
Ktośtam zza kadru: Dobra robota, Harry.
Facet z lewej (szeptem): Żebym ja miał takie wtyczki u Szatana, może by mnie nie dziobały...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Go Go Yubari
- Ifrit
Nooj: Gippal ja wiem, że jesteś napalony, ale nie przy ludziach >.<
Gippal: Ale co ja poradzę, że na Twój widok robi mi się mokro? T_T
Nooj: No dobra, ale nie jęcz jak zwykle...
Gippal: Oh, dziekuję seme *____* <zaczyna pojękiwać>
Baralai: Mam go zastrzelić teraz czy jak skończysz?
Nooj: Nie lubię nekrofilii...ale spokojnie, już kończę.
Gippal: Już? Ale...ale...
Nooj: Wiesz Bar, może jednak nekrofilia nie jest zua...
Gippal: Ale co ja poradzę, że na Twój widok robi mi się mokro? T_T
Nooj: No dobra, ale nie jęcz jak zwykle...
Gippal: Oh, dziekuję seme *____* <zaczyna pojękiwać>
Baralai: Mam go zastrzelić teraz czy jak skończysz?
Nooj: Nie lubię nekrofilii...ale spokojnie, już kończę.
Gippal: Już? Ale...ale...
Nooj: Wiesz Bar, może jednak nekrofilia nie jest zua...
Nooj: Chłopaki zdradzę wam sekret. Wiecie dlaczego Rikku ciągle pokazuje swoje stringi?
Baralai & Gippal: No?
Nooj: Dorabiam jako agent Trumpha więc wynająłem Rikku, żeby nosiła i pokazywała nasze majteczki. Wszyscy się na nią gapią, ale to ja mogę ją oglądać po godzinach pracy, jeśli rozumiecie, he he he
Baralai & Gippal: FUCK! T_T
Baralai & Gippal: No?
Nooj: Dorabiam jako agent Trumpha więc wynająłem Rikku, żeby nosiła i pokazywała nasze majteczki. Wszyscy się na nią gapią, ale to ja mogę ją oglądać po godzinach pracy, jeśli rozumiecie, he he he

Baralai & Gippal: FUCK! T_T
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Ten o sztucznej nodze - Ja się odwrócę do ciebie bokiem niby tak, a ty odepniesz mi klapę od spodni z tyłu i wiesz co robić wtedy z ręką...
Ten o włosach jasnych jak pszenica w dzień słoneczny - Dobra, ale oprzyj się o tą swoją laskę i się przygarb, bo cały stadion będzie widział co ci tam robię.
Ten z lewą opaską i włosach białych - A co ja mam robić?
Ten o sztucznej nodze - Ty odepnij mi klapę z przodu, ustań przy mnie i wiesz co z tą ręką robić...
Trybuny chórem - Nie ociągać się! Nie ociągać się! Jeden głębiej, drugi szybciej!
Ten o włosach jasnych jak pszenica w dzień słoneczny - Dobra, ale oprzyj się o tą swoją laskę i się przygarb, bo cały stadion będzie widział co ci tam robię.
Ten z lewą opaską i włosach białych - A co ja mam robić?
Ten o sztucznej nodze - Ty odepnij mi klapę z przodu, ustań przy mnie i wiesz co z tą ręką robić...
Trybuny chórem - Nie ociągać się! Nie ociągać się! Jeden głębiej, drugi szybciej!
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...
- Go Go Yubari
- Ifrit
Red: Ja wiem, ze jesteś trochę nieobecna i że masz serce z kamienia... i że w ogóle zimna z ciebie laska, ale chyba nie będziesz miała nic przeciwko, jeśli wykorzystam to miejsce do trenowania plucia na odległość?
Ostatnio zmieniony wt 28 lis, 2006 19:38 przez Go Go Yubari, łącznie zmieniany 1 raz.
- Schrödinger
- Cactuar
- Kontakt:
Red: Tato, ten pawian kłamał! Ty naprawdę nie żyjesz! Już nie mam pretekstu żeby skopać tyłek wujkowi. T_T
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats