FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Kimahri pisze:A zeby miec JS2 nie trzeba miec nauczone JS?
Szczerze mówiąc nie mam pojecia, bo zawsze to jemu dawałam... Dobra koniec OT.
robertolol13

Post autor: robertolol13 »

a kto mi powie jakie potworki trzeba zlapac (z monster areny) zeby dostac 1 potwora od kturego dostaje sie streange spear(cos takiego:))?nie moge zabic dark bahamuta bo 1pilka z attack reals zabieram ledwo 7000:).prosze o pomoc 8)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Musisz złapać minimum 5 potworów typu Beast. Wtedy odblokuje się Juggernaut - overkill jego to 2 x Strenght Spheres :wink:
Wymagania wszystkich bossów Monster Areny na ich odblokowanie - http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=29
A na Dark Bahamut'a nie startuj bez bardzo podpakowanych statystyk - w sumie 255 Str jest wymagane, żeby go pokonać, a i tak Attack Reels będzie zadawało wtedy maksymalnie 30000 obrażeń.
Strategie na Dark Aeon'y - http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=27
Zajrzyj czasem do opisu z Krypty - tam jest wszystko.
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
robertolol13

dobrze ale jakie to sa bestie?i tam chyba nie pisze jakie potworki trzeba zlapac aby go odblokowac.
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Nie, tam pisze tylko, że mają to być potwory typu Beast. A są to te podobne do wilków, czworonożne psy z którymi się walczy w różnych lokacjach. Musisz 5 złapać, żeby dostać tego bossa.
robertolol13

takie pieski?zlapalem juz takie i dostalem tago pierwszego z serii special!
Awatar użytkownika
King VERMIN!
Cactuar
Cactuar

Post autor: King VERMIN! »

NIE. Takie wielkie-bydlako psy. Są podobne, ale ciężko to psem nazwać. DUŻE są i mają CZTERY łapy i OGON.
robertolol13

ach,takie kture maja dosyc duza zbroje jak na poczatku gry?!
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Tak, te - do psa podobne (w pewien sposób) - złap 5 i masz Juggernaut'a.
robertolol13

5 z kazdego miejsca w spirze?po 5 sztuk?jak by to wam specjalnie nie sprawilo problemu to byscie mogli napisac jakie to miejsca?WIELKIE DZIEKI ZA POMOC I CIERPLIWOSC:)
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Nie, na niego wystarczy złapać w ogóle 5 - ale każdy musi być innego gatunku. I nie trzeba pisać, gdzie masz ich szukać - są praktycznie w każdej lokacji. Po prostu pochodź sobie i z 5 lokacji złap po jednym i będzie boss odblokowany.

A bestiariusz jest tutaj (zajrzenie na Kryptę by wszystko rozwiązało...) - http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=12
robertolol13

z tego co pamietam to one wystepuja od kiedy poznaje sie aurona w luce
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Robert dammit chcesz kolejnego warninga? Nie? To przestań zasypywać temat pytaniami, na które odpowiadaliśmy setki razy. Użyj opcji "szukaj" i przekop temat. Poza tym nie masz możliwości łapania potworów na MA jeszcze przez długi czas od Luca -_-, to to co napisałeś wyżej jest i tak bez sensu.
robertolol13

wielkie dzieki wam wszystkim za pomoc:)teraz mam 255streange i moze zabije dark bahamuta.przepraszam ze bylem taki marudny i obiecuje ze to sie juz nie powtórzy :P
pozdrowiena dla wszystkich krypciarzy:)
Ostatnio zmieniony pn 20 lis, 2006 22:57 przez robertolol13, łącznie zmieniany 1 raz.
gracz81

Post autor: gracz81 »

Witam,
Pomóżcie mi ze znalezieniem Jupiter Cresta - szukałem w całej szatni i go nie ma, mecz mam wygrany. Może zła szatnia? Szukałem w tej szatni co z Wakką i innymi byliśmy przed meczem (jest tam save sphera) to chyba ta szatnia? Wersja gry PAL.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”