FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
miałam ten sam problem, stan bokiem z lewej stronyEverelyn pisze:Mam takie problem mozliwe ze juz kiedys takie pytanie padło ale pomozcie!!!
Jestem na queście w Wutai i jestem w domu Yuffie w pokoju na dole i mam tam pociągnąć dźwignie ale Cloud stoi i ani rusz...dźwignie ani drgną...może cos zle robie juz sama nie wiem:/...prosze jak ktos wie jaki moze byc tego powid niech pisze z gory dzieki

People have many things pent up inside of themselves. So many things they can never forget.
[glow=green]Sorry jestem tu nowy[/glow]
( pierwszy raz na forum ). Nie bardzo się orientuję
- [glow=red]a czytać 85 ! stron nie za bardzo mam czas[/glow]
- ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak znależć ten p...........y ([shadow=red]przeklęty[/shadow]
) KEY TO MIDGAR . Ze 100 razy szukałem "normal treasure" w Bone Village
i ....................... du fa. Albo [glow=blue]nic[/glow] w skrzynce po wykopaniu nie ma albo [glow=red]JEST ![/glow] .............. [glow=olive]ETHER[/glow]
[ Dodano: Sob 14 Paź, 2006 11:30 ]
[glow=green]To znów ja nie chcę żeby ktoś pomyślał że jestem upierdliwy [/glow], ale gram w FF7
po sporej przerwie i wiele już nie pamiętam. Pytanie moje może się komuś wydać szczytem noobostwa
ale ja mam [shadow=green]PC[/shadow] a wiele kowersji Finalowych nigdy nie tarfiło na monitory PCtowych maniaków. [glow=green]To tyle kończę i mam nadzieję że moje pytanie nie wzbudzi fali gromkiego śmiechu [/glow] 
P.S. [shadow=violet]Jak spowodować by się podpis wyświetlał[/shadow] :D
[shadow=red]Lol udało sie w związku z powyższym cofam swoje ostatnie
pytanie[/shadow]
[shadow=olive]A w zamian mam inne jak pokolorować i dodać do pdpisu emotikony
(mordki)[/shadow] 
[glow=red]To pytanie również cofam [/glow] 

[ Dodano: Sob 14 Paź, 2006 11:30 ]
[glow=green]To znów ja nie chcę żeby ktoś pomyślał że jestem upierdliwy [/glow], ale gram w FF7

P.S. [shadow=violet]Jak spowodować by się podpis wyświetlał[/shadow] :D

pytanie[/shadow]

[shadow=olive]A w zamian mam inne jak pokolorować i dodać do pdpisu emotikony

Nie musiałeś szukać w temacie: http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=6#p11
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
luuuzak pisze:ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak znależć ten p...........y (przeklęty) KEY TO MIDGAR .
A konkretniej - w miejscu, gdzie zaraz po wejściu do Bone Village przy samolocie kopie jeden z archeologów...Ababeb pisze:Nie musiałeś szukać w temacie: http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=6#p11
A od czego jest opcja "Szukaj" dostępna na każdym Forum? I jeszcze mała prośba - na przyszłość nie umieszczaj w poście takiej ilości emotek, bo aż oczy boląluuuzak pisze:a czytać 85 ! stron nie za bardzo mam czas

Oki doki nie wskakujcie na mnie tak zaraz nie jestem doświadczonym internautą i posta zamiściłem na próbe. Dzxięki za rade
. Nazrazka 
Pierwszy raz na Krypcie
A regulamin tylko przejrzałem sorry
nie lubie sie rozpisywać i troche mnie poniosło
P.S. faktycznie troche przesadziłem
[ Dodano: Pon 16 Paź, 2006 12:36 ]
Please Help !!!!!!
Mam Final fantasy VII Ultima edition for PC
. Złapałem great chocobo - samiec (Rocket T.) na poziomie S
i Wonderfull - samica na poziomie S. Daje im Carob nut i zawsze jest żółty chcobo. Co robie źle 

Pierwszy raz na Krypcie

A regulamin tylko przejrzałem sorry

P.S. faktycznie troche przesadziłem

[ Dodano: Pon 16 Paź, 2006 12:36 ]
Please Help !!!!!!

Twoj problem wynika z tego, ze masz PIRATA, w ktorym jest pewnie masa bug'ow. zapewne nie czytales regulaminu. nie zazdroszcze tobie jak to zobaczy Nemezis
you need to rise up and personalize your existence you need to wake up and activate the dreams of your soul idle, revolt, hero, your hero is yourself !
Do wycodowania zielonego lub niebieskiego NIE używaj wonderful, bo szanse powodzenia są znikome... Skoncentruj się na obojętnie jakich great chocobo (oczywiście przynajmniej klasy A).
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Siemka! Jestem tu nowy i szczerze mówiąc po raz pierwszy gram w final fantasy. Odkopałem w starych płytach siódmą część tej gry i od kilku dni jestem nia całkowicie pochłonięty. Mam jednak mały problem z przejściem jednego momentu. Jestem jeszcze na pierwszej płycie. Wyleciałem właśnie z Rocket Town razem z Cidem i wylądowałem na morzu. Niewiem gdzie sie teraz udać. Z zamieszczonych w sieci poradników wyczytałem że mam płynąć albo do miasta Wutai albo do parku rozrywki Gold Sourcer. Nie mam w swojej ekipie Yuffi i raczej nie specjalnie mi na niej zależy. Chyba i bez tego da sie przejść całą gre prawda ? Kiedy docieram do Wutai nie moge nic zrobić a do Gold Sourcer niewiem jak dopłynąć...w końcu wczesniej docierałem tam kolejką linową. Mógłby mi ktoś pomuc bo stoje juz na tym cały dzień pływajac w tą i spowrotem. Z góry dzięki