Ponieważ zakosił cenną książkę (nie pamiętam co w niej było ) i generalnie sprzeciwił się pomysłowi, że dark matter (tak się chyba czarny punkt na niebie nazywał xD) jest winą istot "ze świata powyżej" (wiec został buntownikiem). Poza tym jego obliczenia dotyczące kolizji obu światów zostały wyśmiane i został uznany za oszołoma...
(Może brzmi chaotycznie - ale grałem w to wieki temu xD)
Yyy... jaką książkę? _^_ Chyba za mało przeszłam w tej grze, bo o żadnej książce nic mi nie wiadomo.
Ale pytanie zaliczam: Keele wyleciał, bo został uznany za oszołoma i heretyka - ogłoszona przez niego apokaliptyczna teoria astronomiczna była zbyt nowatorska jak na ówczesne środowisko akademickie. Normalnie drugi Galileusz, whatever.
Star Ocean 2 - podaj jak należy ustawić każdy z posążków symbolizujący kochanków na poziomie Love Alley w bonusowym lochu. Podaj imie i kierunek geograficzny, w którym należy obrócić każdy z ów posążków
To chyba będzie tak:
-Milenena na południe
-Luke na północ
-Feria na wschód
-Yufie na południe
-Lloyd na wschód
-Sharon na zachód
-Cistina na południe
Chyba utknąłes w tym miejscu xD
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats