Quiz o nas samych :]

Czy trzeba cokolwiek tłumaczyć? Róbta co chceta - tu możecie się do woli wyszaleć!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Post autor: Pinhead »

BeeBBo pisze:Ludzie zabijający w imię mahometa są chorzy
Nie w imię Mahometa ,tylko Allaha.ALLAH AK-BAR
BeeBBo pisze:Telefon komórkowy. Rzecz bez której nie ruszasz sie z domu czy raczej zbędna i niepotrzebna?
Niestety, nie zbędna
Cierń pisze:W jakiej fazie lubisz księżyc?
Pełnia

Q: Twoja ulubiona pora roku? (Jesień)
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Nemesis pisze:Q: Najniezwyklejsza rzecz jaka widziałeś/aś?
Codziennie dziwię się z tego co widzę - świat jest ciekawy :wink: A boję się dnia, kiedy przestanie mnie cokolwiek zadziwiać...
Pinhead pisze:Q: Ulubione perfumy??
Niestety, nie znam po nazwach, ale moja była dziewczyna używała całkiem ładnych, delikatnych i ulotnych.
BeeBBo pisze:Q: Telefon komórkowy. Rzecz bez której nie ruszasz sie z domu czy raczej zbędna i niepotrzebna?
Niestety, na krok nie da się bez niego ruszyć, ale staram się jak mogę, czasami go zostawiam w domu, a czasami zostawiam rozładowanego na parę dni.
Cierń pisze:Q: W jakiej fazie lubisz księżyc?
Równie mocno lubię, kiedy jest całkowita pełnia i całkowity nów - dwie idealne pory do nocnych przechadzek po lesie ^^
Pinhead pisze:Q: Twoja ulubiona pora roku?
Lato - im cieplej tym lepiej :D
kilmindaro pisze:Q: Lektury szkolne były zawsze przeczytane u Ciebie na czas, czy raczej już w trakcie omawiania?
Na czas, zawsze - w życiu tylko dwóch nie przeczytałem. Pierwsza to była jakaś z trzeciej klasy podstawówki, a druga Zbrodnia i Kara. Pierwsza była idiotyczna sama z siebie, a względem drugiej tak bardzo nie zgadzam się z wymową i przesłaniem książki, że nie zdzierżyłem do końca, doszedłem do połowy.

Q: Szkolna lektura która najbardziej Ci się spodobała i zapadła w pamięć? (Lalka - wspaniała książka i co wszyscy się dziwią - Nad Niemnem, oraz cała Trylogia Sienkiewicza, noo... i Sklepy Cynamonowe XD )
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

kilmindaro pisze:Q: Lektury szkolne były zawsze przeczytane u Ciebie na czas, czy raczej już w trakcie omawiania?
W podstawówce i gimn. zawsze czytałem odpowiedni czas przed. W liceum.... heh... w liceum to czytałem tylko te krótsze, na dzień przed omawianiem. Inne, tj. Potop, etc. też czytałem na dzień przed, tyle że streszczenie i opracowanie :P No i na tym luzacko dało się napisać ewentualne kartkówki ze znajomości lektur... (zreszta... nawet nauczycielka kazała nam przeczytac chociaż streszczenie, choć to też tylko garstka osób robiła...)
Gveir pisze:Q: Szkolna lektura która najbardziej Ci się spodobała i zapadła w pamięć?
Bo ja wiem.... Potop jest ciekawy. ale czytałem tylko wybrane przeze mnie fragmenty, które mi były potrzebne do ustnej matury. Aha i jeszcze jedna... tylko nie pamiętam nazwy... na końcu mąż masakruje swoją żonę XD Cholera, co to było.... "Szkice Węglem"?

-> Wycierasz szyjkę butelki, z której wczesniej piła inna osoba? :>
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Pełnia <3
Zima.
Gveir pisze:Q: Szkolna lektura która najbardziej Ci się spodobała i zapadła w pamięć?
"Mistrz i Małgorzata"
Jaco pisze:Wycierasz szyjkę butelki, z której wczesniej piła inna osoba?
Zalezy kto, ale zwykle tak...

-> Ulubiona planeta?
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

Nemesis pisze:Q: Język obcy, którego lubisz słuchać?
rosyjski i chiński
kwazi pisze:Q: Pierwsza rzecz jaką wyciągasz rano z lodówki?
kiełbasa, ser
Grzybek Z Octu pisze:Twoja ulubiona pozycja w seksualnym uniesieniu?
lubie kombinować, za dużo tego
Seul pisze:Długopis niebieski czy czarny?
czarny, długopis, ołówek zwykły... w sumie używam tego co mam pod ręką
Q: Owoc, który najbardziej uwielbiasz?
wiśnie
Nemesis pisze:Q: Ulubiona kawa?
moje ulubione pytanie: Nescafe Gold, Jacobs ta zielona, czarna, mocna i słodka... żadnego paskudnego mleka w kawie!! >.< jak można tak niszczyć smak kawy...
Gveir pisze:Q: Podczas jazdy samochodem (nie ważne czy kierujesz czy nie) zdarza ci się wyzywać z innymi kierowcami, czy pokazywać im fuck'a czy gest Kozakiewicza?
pewnie, czasem nawet nie tylko na przkleństwach i gestach się kończy...
Ivy pisze:Q: Pytanie z gatunku podchwytliwych: Jaki masz komputer?
ja tez mam czarny... chociaż niektóre osoby nazwały to grafitem o.O i po co?
Boni pisze:Q: Czy Twoim marzeniem jest uzyskać zdjęcie któregoś z forumowiczów? Jeżeli tak, to kogo
nie, wszystkich co chce zobaczyć - to mam zdjecia
Lenneth pisze:Pytanie: Co robisz z ulotkami otrzymanymi na ulicy? Czy zawsze trafiają do kosza, a nie na jezdnię?
zawsze w śmietniku, często w domu - bo zwykle zapominam o tym, że zawsze wkładam je do kieszeni lub gdziekolwiek
Nemesis pisze:Q: Dbasz o paznokcie?
nie lubie jak są brudne, tylko to z nimi robie, czasami tez obetne
w każdej fazie oprócz pełni...
zima
Potop
Nemesis pisze:-> Ulubiona planeta?
Mars - bo jest czerwony

Q: Chciałbyś/abyś jechać na pustynię?
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

kilmindaro pisze:Lektury szkolne były zawsze przeczytane u Ciebie na czas, czy raczej już w trakcie omawiania? (Te największe, typu Potopu, zawsze były na czas, a im cieńsza książka, tym póxniej przeczytana...jesli w ogóle xD)
Zazwyczaj w trakcie omawiania.
Gveir pisze:Szkolna lektura która najbardziej Ci się spodobała i zapadła w pamięć?
Tristan i Izolda i Makbet
Zależy kto pił wcześniej
Nemesis pisze:Ulubiona planeta?
Ziemia
Gagarin pisze:Chciałbyś/abyś jechać na pustynię?
Czemu nie zawszę warto pozwiedzać :)

Q:Gdzie wołał/ła byś jechać na w góry czy nad morze?? (góry)
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Q: Szkolna lektura która najbardziej Ci się spodobała i zapadła w pamięć?
Dzieci z Bullerbyn :D
Wycierasz szyjkę butelki, z której wczesniej piła inna osoba?
Zazwyczaj tak
Ulubiona planeta?
Jowisz (bo taki duży :mrgreen:
Q: Chciałbyś/abyś jechać na pustynię?
Nie
Q:Gdzie wołał/ła byś jechać na w góry czy nad morze??
W góry

Q:Czy chciałbyś/abyś znaleźc sie w ciele innego człowieka?
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Tylko wtedy kiedy mogę mieć podejrzenia co do "ciekawej" proweniencji bakterii na pysku pijącego uprzednio ;) W sumie rzadko, bo pije cokolwiek obiegowo tylko w znanym mi towarzystwie. "Bo przyjaciołom się UFO!" XD
Wenus - nasza przyjaciółka, Mars - nasz przyjaciel.
Gagarin pisze:Q: Chciałbyś/abyś jechać na pustynię?
Jasne, zarówno na rajd, jak i na zwiedzanie, a i na chwilę nowoczesnej walku pustynnej bym się skusił (desert warfare - czar MGS działa XD ).
Pinhead pisze:Q:Gdzie wołał/ła byś jechać na w góry czy nad morze??
Raczej nad morze - i żyć już na zawsze na jakiejś rajskiej plaży... :wink:
Myszaq pisze:Q:Czy chciałbyś/abyś znaleźc sie w ciele innego człowieka?
Nie. Chociaż od razu przypomina mi się dowcip - "Jeżeli obudzisz się rano seksowną blondynką, o pięknym ciele, nie wychodź z domu! Zostań i baw się piersiami!" XD Nie mogłem się powstrzymać :P

Q: Jaki jest twój stosunek do biologicznym i genetycznych manipulacji w obrębie ludzkiego (i nie tylko) ciała? (Genetycznie nie dałbym się zmodyfikować za cholerę - wolałbym, aby od razu użyto cybernetycznych implantów i wczepów. Jestem do tego nieco uprzedzony i dopóki metody tego rodzaju medycyny nie będą w 100% sprawdzone i skutecznie, nic nie przekonałobym mnie dania sobie czegoś takiego zaaplikować.)
Awatar użytkownika
Raven
Redaktorzy
Redaktorzy
Kontakt:

Post autor: Raven »

Chyba jednak pozostanę przy Ziemi
Gveir pisze:Q: Jaki jest twój stosunek do biologicznym i genetycznych manipulacji w obrębie ludzkiego (i nie tylko) ciała?
Czemu nie? O ile nie zmieni to mojej osobowości, albo coś w tym rodzaju... Ale wolałbym być cyborgiem :grin:
Najlepiej w ciele naszego premiera- podałbym się do dymisji albo od razu strzelił sobie w łeb
Na ogół nie piję grupowo
BeeBBo pisze:Q: Telefon komórkowy. Rzecz bez której nie ruszasz sie z domu czy raczej zbędna i niepotrzebna?
U nas w szkole jestem jedną z dwóch ostatnich osób które nie mają komórek. I dobrze nam z tym.

Q: (żadnych ciekawych pomysłów) Twój ulubiony kolor?
Słuchaj więc nas chociażby szła cenzorów horda
Razem zbudujemy punkowego megazorda
Rebel forevor, transformatą napieprzamy
Niech soczyste ŁO K***A obija się o ściany
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Tak, w ciele żony Johnyy'ego Deppa aby móc go bezkarnie ... uzywać <lol2>
dark_raven pisze:Q: (żadnych ciekawych pomysłów) Twój ulubiony kolor?
Wysil się, to było iles razy -_- niebieski, zielony, czarny.

Q: Ulubione czipsy?
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Nie pogardziłabym ciałem japońskiej uczennicy mieszkającej w Tokio (desperacja rlz, przynamniej mieszkałabym w ciekawym kraju) :lol:
Nemesis pisze:Myszaq napisał/a:
Q:Czy chciałbyś/abyś znaleźc sie w ciele innego człowieka?

Tak, w ciele żony Johnny'ego Deppa aby móc go bezkarnie ... uzywać <lol2>
Niewykonalne, Depp nie ma żony (na razie XD)
Czerń , fiolet i czerwień.
Nemesis pisze:Q: Ulubione czipsy?
Jadam raz na pół roku, nie mam ulubionych

Q: Jest północ a Ty znajdujesz się zupełnie sam/a na cmentarzu. Czego bardziej sie boisz: trupów wyłażących z ziemi, czy żywych ludzi szukających zaczepki? :lol: Oczywiście jest też opcja "niczego się nie boję, kocham cmentarze"
(Byłam na takim spacerze- całkiem przyjemna atmosfera ^^ *ale warto mieć przy sobie choćby stalową rurkę na ludzi i srebrne kule na nieumarłych :lol: *
Ostatnio zmieniony ndz 24 wrz, 2006 11:55 przez Ivy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:Niewykonalne, Depp nie ma żony (na razie XD)
No to tej Vanessy Paradis, kurde whatever....><'
Ivy pisze:Q: Jest północ a Ty znajdujesz się zupełnie sam/a na cmentarzu. Czego bardziej sie boisz: trupów wyłażących z ziemi, czy żywych ludzi szukających zaczepki? :lol: Oczywiście jest też opcja "niczego się nie boję, kocham cmentarze"
Ja sie boję ciemnosci i lasu... dodajmy taki trochę stary cmentarzyk w jakimś lasku, nocą... zawał serca murowany jak dla mnie.

Q: Czego się w zyciu najbardziej przestraszyłeś/aś?
Awatar użytkownika
Pinhead
Kupo!
Kupo!

Myszaq pisze:Czy chciałbyś/abyś znaleźc sie w ciele innego człowieka?
Nie
Nemesis pisze:Ulubione czipsy?
Nie mam
Ivy pisze:Jest północ a Ty znajdujesz się zupełnie sam/a na cmentarzu. Czego bardziej sie boisz: trupów wyłażących z ziemi, czy żywych ludzi szukających zaczepki? Oczywiście jest też opcja "niczego się nie boję, kocham cmentarze"

Nie boję sie cmentarzy (lubie czasami sobie pochodzić w nocy po cmentarzach)
Ivy pisze:ale warto mieć przy sobie choćby stalową rurkę na ludzi
a po co , mało na cmentarzy zniczy albo nagrobków :)
Czego się w zyciu najbardziej przestraszyłeś/aś?
Najbardziej to samego siebie

Q:Lubisz straszyć ludzi??
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Czarny pasuje do wszystkiego, głęboki fiolet i indygo, błękit i niebieski.
Nemesis pisze:Q: Ulubione czipsy?
Wszelkie solone.
Ivy pisze:Q: Jest północ a Ty znajdujesz się zupełnie sam/a na cmentarzu. Czego bardziej sie boisz: trupów wyłażących z ziemi, czy żywych ludzi szukających zaczepki? :lol: Oczywiście jest też opcja "niczego się nie boję, kocham cmentarze"
Ostatnia opcja :P Wcale nie rzadko zdarza mi się chodzić późno w nocy po cmentarzu, bo jest dobrym skrótem, a i to nawet później niż po północy. Przy czym z ludźmi jeszcze *na* cmentarzu nie miałem do czynienia, więc tam nie noszę uzbrojenia, a nieumarłych już do swojej obecności przyzwyczaiłem XD
Nemesis pisze:Q: Czego się w zyciu najbardziej przestraszyłeś/aś?
Pewien raz widma i możliwości śmierci bardzo bliskiej mi osoby. I czasem siebie samego.
Pinhead pisze:Q:Lubisz straszyć ludzi??
Nie, raczej nie, nie kręcą mnie takie żarty. Ludzi jeśli coś z ludźmi robić zwiększającego ciśnienie, to bić się ;)

Q: Lubisz stan podwyższonej adrenaliny we krwi? (Bardzo, jest kilka rzeczy które genialnie dopalają ją do organizmu - to są chwile w których czuję się że naprawdę żyje.)
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Grzybek Z Octu pisze:Owoc, który najbardziej uwielbiasz?
Słonecznik, malina, wingrono. Już bardziej nie mogę zawęzić tego wyboru.
Gveir pisze:Podczas jazdy samochodem (nie ważne czy kierujesz czy nie) zdarza ci się wyzywać z innymi kierowcami, czy pokazywać im fuck'a czy gest Kozakiewicza? XD (Oj, zdarza się - co prawda nie kieruję, ale kretynom na drodze nie szczędzę gestów i wiązanek. Jak narażają życie innych, to niech się z tym liczą.)
Sama stwarzam zagrożenie na drodze. :lol: A na serio, to nie. To, że mnie czasem wkurzy jakiś palant - np. koleś gnający slalomem przy sporym natężeniu ruchu, zmieniający pasy bez kierunkowskazu, bo po co? :570: - nie znaczy, że zaraz będę trąbić i gonić go 500m do najbliższych świateł, żeby pokazywać Kozaka. Ludzie, trochę kultury na drodze. :roll:
Pinhead pisze:Pytanie może głupie ale nie mam pomysłu. Lubisz czasem wyjśc na spacer?
Bardzo. W zeszły weekend byłam w ogrodzie botanicznym, poprzednim razem w zoo, etc.
Gveir pisze:Twoja ulubiona część garderoby?
Skórzany płaszcz.
Gveir pisze:Nic orginalnego - często sprzątasz swój pokój/dom? (Codziennie - tryb pedanta aktywny całą dobę.)
Bracie! *__* :lol: Nah, u mnie tryb pedanta powoduje, że jest porządek i nie trzeba sprzątać codziennie. Mam w pokoju dużo pierdółkek, w związku z czym nie znoszę ścierać kurzu - to kilka godzin z głowy - i latam ze szmatką tylko raz na tydzień.
kilmindaro pisze:Z przedmiotów szkolnych najmniej pojętny jesteś/byłeś/byłaś z...?
Jak by na to nie patrzeć, to trójki i dwójki trafiały mi się przeważnie z polskiego. :lol: A chemia... hm... ujmijmy to tak: nawet nie wiem, co było na tych lekcjach, w związku z tym nie wiem również, czy była(by)m pojętna. :lol: (Na chemii czytałam książki, do testów kułam mechanicznie, a większe sprawdziany pisała za mnie koleżanka. Zero zainteresowania przedmiotem z mojej strony. A pani była taka miła i w ogóle... _^_)
Gveir pisze:A jaki przedmiot najlepiej ci wchodził do głowy w szkole?
Matma, geografia, niemiecki... *_____*
Ivy pisze:Możesz sobie wybrać dowolny zawód, niezaleznie od kwalifikacji, "wymaganego stażu" i posiadanych papierków, szerokości geograficznej itd. Co byś chciał robić?
Jeździć po świecie i robić zdjęcia/ pisać reportaże dla NG, ewentualnie kręcić filmy dokumentalne. *__*
Gveir pisze:Lubisz stan podwyższonej adrenaliny we krwi?
Nie. :) Z tą adrenaliną to jest podobno tak, że ci, którzy mają na co dzień niższe stężenie, muszą szukać silnych boźców, a ci, którzy mają wysokie, nie potrzebują np. sportów ekstremalnych czy bójki w pubie, żeby poczuć, że żyją. :)

Pytanie: Wyobraż sobie, że przyznajesz nagrodę 'Burak Miesiąca' komuś z Twojego otoczenia (kolega, rodzice znajomej, chamski mleczarz, kasjerka, etc)? Kto ją otrzyma i za co?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”