Pare pytań
CW
1. Z tego co wyczytałem zdobycie gwiazdek w CW nie jest możliwe jeżeli wpadnie się do dziury (na 50 lvl) z event wait off co mi się przydażyło, następnie na bodajże 75 też "off" przeszedłem ale jakimś dziwnym trafem na 96 i 97 wpadłem na Coco i ...

dostałem 2 gwiazdki (na "on") doszedłem do 100 pojawił się quest z porwaniem i tutaj pojawia się mój problem pokonałem skubańca już chyba z 5 razy na event wait on i jak mi się zdawało z każdym pokonaniem miał coraz więcej życia (choć nie jestem pewien) później miałem troche "off" nie wiem może pokonałem go jeszcze pare razy i tutaj moje pytanie: czy jak się normalnie wykonywało questa to też trzeba było pokonać go pare razy? Jeżeli tak czy można podać jakąś konkretną wartość Ile.
2. Jak się włącza "drzemke" klikam wszystko dookoła S i czasami się włączy ale nie moge znaleść przycisku

to jakaś kombinacja czy przypadkowo akurat sie włączało jak przyciskałem
I po raz trzeci
A teraz pytanie jak można zdobyć Rocket Engine tylko nie mówcie że przez refine xD nie uśmiecha mi sie refine'ować 1k lightweight'ów na 1 taki itemik a przy kolejnym przechodzeniu gry chciałbym mieć 2 takie

A karta bodajże quazelcota odpada bo już ją 2x zamieniam na Acceleratory