Advent Children
Moderator: Moderatorzy
-
acid_sliver
to, ze nie bedzie w kinach, tylko na dvd, to ja wiem. a wy wiecie, jak w naszym kraju stoi sprzedaz anime? bo ja wiem:) na przyklad, cyber city trzeba zamawiac z uk, bo u nas nie ma, a jest to jedna z najlepszych anime. wiec boje sie ze w tym przypadku moze byc podobnie: zostanie to potraktowane po macoszemu i ominie nasz ch*jowy kraj 
-
Rouge
Znając zycie 2 dni po premieze bedzie wersja z angielskimi napisami na torentach lub dc++... a co do ogólnych spekulacji - ciekawe jak to wyjdzie... pamiętam jak Laguna miał być dziewczyna Squalla z dopiskiem na poczatku artykułu o tym "...z oficjalnych żrudeł...". Różne rzeczy mi po głowie odnośnie zwiastunow chodziła... ale najbardziej mnie intryguje WIELKA NIEWIADOMA jaka jest ta postać na fotelu...
-
kontrat
Pewnie tak, ale powiedz czy usatysfakcjonowała by cie taka "Owłosiona"(jakość divx) wesja na małym ekraniku monitora?Znając zycie 2 dni po premieze bedzie wersja z angielskimi napisami na torentach lub dc++.
-
Rouge
-
acid_sliver
-
Rouge
-
kontrat
-
Ryu Yamino
tak... i dlatego prawdziwi fani, tacy prawdziwi otaku napewo się znajdą, bo przcierz skąd masz anime jak nie od takich grupa jak [Soldats] czy [Akep - Anbu]. Są to teamy zagraniczne, ale to zawsze coś, bo to od nich dostajemy w swoje łapki przetłumaczone na języ dla nas bardziej zrozumiały, a co za tym stoi, wystarczy już tylko jedna - dwie osoby z dużą dawką czasu i cierpliwości, aby prztłumaczyć to na j. polski... więć myślę, żeacid_sliver pisze:to, ze nie bedzie w kinach, tylko na dvd, to ja wiem. a wy wiecie, jak w naszym kraju stoi sprzedaz anime? bo ja wiem:) na przyklad, cyber city trzeba zamawiac z uk, bo u nas nie ma, a jest to jedna z najlepszych anime. wiec boje sie ze w tym przypadku moze byc podobnie: zostanie to potraktowane po macoszemu i ominie nasz ch*jowy kraj
FF VII: AC, znajdzie swoje miejsce na naszym, może i undergroundowym, rynku...
-
Ryu Yamino
-
kontrat
hmm temat z forum kawaii (nie wiem czy ktos kojarzy to pismo) o otaku mam chyba jeszcze ten numer w pokoju, z tymze tam opinie byly podzielone ale jeden typ (bodajze K.) zaczal gadac o samobojstwach i smierci w imie anime, i pozniej juz jechali otaku rowno, ja ich rozmumiem, po prostu zamykaja sie w swiecie ktory im odpowiada, ja np tez bym chcial miec zgrzewke piwa dziennie, codziennie nowego rpga i siedziec i rzezbic a w miedzyczasie gadac z wami na forum, ja nie wiem jak wiekszosc ale ja szukam ucieczki z tego szarego swiata choc na chwile (chcialbym wiecznie ale sie nie da), dla otaku to manga & anime, dla mnie to gry i filmy, ktore pozwalaja zapomniec i pobudzaja moja wyobraznie, jak sie zyje tym to trudniej zyc w normalnym swiecie i wychodzi sie na dziwaka, bo ludzie tego nie rozumieja... kto cos doda albo zaprzeczy ?