Garnet pisze:Q: jaka najwyzsza kwote znalezles/as na ulicy? :]
100 zł - poszło na zbożny cel: zostało przepite ^^
Grzybek Z Octu pisze:Q: Jakiego perfumu/wody toaletowej/kolońskiej najczęściej używasz i jaki zapach u płci przeciwnej podoba Ci się najbardziej?
Adidasa, u płci pięknej wysatrczy zapach mydła (działa lepiej niż najlepsze perfumy, ale ja jestem nienormalny

).
Cierń pisze:Q: Czytasz regularnie jakieś czasopisma?
CD-Action i PSX Extreme. Kiedyś było znacznie więcej, ale albo padły, albo się zeszmaciły.
kilmindaro pisze:Q: Najbardziej tragiczne w skutkach uderzenie się w łokieć, "akurat" w nerw?
Uderzenie w kant opacia krzesła od ławki w szkole, w taki sposób, że nie dość że dostałem dokładnie tego co opisałeś, to zadziałał odruch bezwarunkowy ręki - natychmiast odskoczyła do przodu i kumpel zarobił prosto w szczęnę :D
Boni pisze:Q: Gdybyś miał przeistoczyć się w jakąś maszynę, jaka by to była?
Dowolny, samoświadomy pojazd kosmiczny, zdolny do przkroczenia prędkości światła, czy wykorzystania tuneli czasoprzestrzennych czy innego skoku nadprzestrzennego - nie byłoby rzeczy jakiej nie chciałbym wtedy zobaczyć ^^
Nemesis pisze:Q: Jaki chciałbyś/alabyś mieć kolor skóry?
Prawdziwie głęboko niebieski, lub morski błękit.
Boni pisze:Q: Twoje ulubione powiedzenie.
"Nu ba.", "A jak! /zaraz po tym szeroki uśmiech/", "...ja Ciebie też kocham!", "k***a" - z czego ostatnie najbardziej ukochane
Ireth pisze:Q : ulubione ...przysłowie :D
"Kto z rana jednego sobie strzeli, ten cały dzionek się weseli!"
Nemesis pisze:Q: Znienawidzony tygodnik?
Nie posiadam takowego.
Q: Sytuacja w jakiej nigdy nie chiałbyś/aś się znaleźć? (Absolutna konieczność wyboru, którego rezultat wyrządziłby krzywdę osobom na których mi zależy)