<pytanie dla osob z rodzenstwem> jak bardzo macie rozne gusta? a moze jestescie jak dwie krople wody?
Q: Skoro już przy rodzenstwie jesteśmy: lepsze bycie jedynakiem, czy posiadanie rodzeństwa?
O siostrze mogłabym opowiadac stronami, więc odpowiem na dwa na raz – siostra to dla mnie najblizsza osoba na swiecie, i bliższej nigdy, ale to nigdy nie będzie. Co więcej moja siostra to absolutne przeciwieństwo mnie – zarówno pod względem wyglądu jak i charakteru. I jedno szczęście, nie wytrzymałabym z siostrą bliźniaczką

Dogadujemy się świetnie, może dlatego ze jest ode mnie młodsza tylko o trzy lata. Gust muzyczny mamy taki, sam, isostra wdała się we mnie podbierając mi płyty. Mimo to przez długi czas nie trawiła mangi, anime i gier po części, ostatnio własnie zaczeła ...tylko gustuje w zupełnie innych gatunkach niż ja

Poza tym nie przepada za słodyczami, jest oszczędna ( mi zawsze kasa leci przez rece). No i jest z niej taka mała wariatka, ciagle o czymś nawija, albo krzyczy, żeby ja cały dom słyszał, ogólnie to ma nierówno pod sufitem

. I chocbym nie wiem jak była zapracowana, to zawsze znajde czas dla niej ...To już taki rytuał, ze kiedy wraca ze szkoły( a wraca zawsze później – bo to poszła na lody z kimstam, to na pizze, to na zakupy, a to się zagapiła i jej autobus uciekł – rekord 3 autobusy której jej uciekły – podziwiam

) wgramala się na biurko i opowiada mi co się działo w szkole u znajomych itd. I potrafi tak godzinami jak się rozgada. Zawsze była bardziej towarzyska, otwarta – w przeciwieństwie do mnie. Jako dziecko była ulubienica wszytskich ciotek i babć – bo to taki mały kochany blondwłosy, pyzaty aniołek, wiecznie usmiechnięty i chetny na wszytsko. ( w przeciwieństwie do mnie – wiecznie smutna, zamyslona i nieobecna) Uwielbiamy razem chodzic na zakupy, a potem coś zjeść – kolejny rytuał. No i golądanie filmów bez siostry nie ma sensu – sis jest mistrzem komentarza, tak więc turlamy się ze śmiechu

. Nie wiem co bym bez niej zrobiła, gdyby jej nie było to byłby jakis koszmar, absolutnie sobie tego nie wyobrażam O_O Ciesze się, ze moja siostra nie jest inna, chce, żeby jej się wiodo jak najlepiej ( zwłaszcza,zę łądne dziewcze się z niej robi – nie to co strasza siostra

) ....isostra jest mi potrzebna własnie dlatego, ze jestem samotnikiem i nie przepadam za dłuższym towarzystwem ludzi – gdyby jej nie było to nie wiem co bym zrobiła O_o. Moja siostra jest najlepzsa, mimo, ze przez jej bałaganiarstwo wszystkie moje ciuchy walaja się po całym domu
Q: Czy Ciebie też wku***ają te durne pielgrzymki i procesje?
Jeśli przetaczają się w ilosci 10 pod moim oknem to tak :D ..ale tak to nie .....Ludzie maja jakiś cel, a przy tym na pewno świetnie się bawią – kiedy byłam na zjeździe szkół katolickich było super, takiej atmosfery się nie zapomina ^^ - myslę, ze na pilegrzymkach jest podobnie, to musi być fajne przyzycie, sama bym może poszła gdyby nie problemy z nogami ( mimo, ze nie jestem jakos wybitnie wierząca ..raczej na odwrót)
Q: Czy twoi rodzice podzielają twoje zainteresowania, nie są do tyłu zględem technologii i poglądów?
Nie podzielaja zainteresowań i sa baaaardzo do tyłu :D, ale mame nauczyłam obsługi internetu
Jesteś introwertykiem czy ekstrawertykiem?
Introwertyk i chyba lepiej .....
Q: W związku z poprzednim pytaniem: Która filmowa wizja przyszłości najbardziej ci przypadła do gustu i dlaczego?
Chyba żadna ... rozwój cywilizacji mnie przeraża.....
Q:'ulubiony' sposób na naukę? < u mnie praktycznie wszytsko idzie w ruch - notatki, zakreslacze, powtarzanie wszytskiego w myślach, układanie 'opowiadań' historycznych @___@>
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)