Zbierasz to, co Ci potrzebne do ulepszenia i idziesz do odpowiedniego "sklepu" w jakimś mieście...budda pisze:Hmm nie jażę troche jak się robi te lepsze wersje swojej broni. Wiem, ze potrzeba magazyn (mam już ze 2) ale nie wiem co dalej
FFVIII Pomoc: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
-
budda
wiem, ze karta PuPu to jedyna zadka karta wśród zwykłych przeciwników. mam pytanie. Chciałbym zdobyć komędę Devour a zeby ją posiąść muszęzdobyć hungry cookpot, co za tym idzie muszę przemienić PuPu w ten przedmiot. Wiem, ze umiejętność tą posiada takze Edea, ale chciałbym mieć devour zanim ją zdobędę 
czy po przemienieniu pupu w hungry cookpot mogęgo jeszcze raz zdobyć??i jesli tak to czy w ten sam sposób czy jakoś inaczej
czy po przemienieniu pupu w hungry cookpot mogęgo jeszcze raz zdobyć??i jesli tak to czy w ten sam sposób czy jakoś inaczej
Nie - karta pupu jest unikalna. Można tylko raz wykonać "questa" na jej zdobycie.budda pisze:czy po przemienieniu pupu w hungry cookpot mogęgo jeszcze raz zdobyć??i jesli tak to czy w ten sam sposób czy jakoś inaczej
Jeśli grasz na PC to:budda pisze:Wiem, ze umiejętność tą posiada takze Edea, ale chciałbym mieć devour zanim ją zdobędę![]()
Krypta w osobnym dzile poświęconym temu badziewiu pisze:Poszukiwanym przedmiotem jest Hungry Cookpot. Przedmiot ten można uzyskać poprzez zmodyfikowanie kary PuPu lub znaleźć w Chocobo World (tylko wersja PC). W świecie Chocobo, Cookpot należy do klasy A znajdowanych przedmiotów, ale z tej rzadkiej grupy trafia się dość często.
-
budda
Chodzi o zamienienie jej w item uzywajac Card Mod. Jesli masz zrobiony quest z pokonaniem tamtego zespolu karcianego (cc) to bedziesz mogl ja odzyskac na 4 cd od czlonkow cc na ragnaroku, (chyba) i ewentualnie bedziesz mogl ja 2 raz zmorfowac, albo zostawic .
You are not dreaming. You ARE a dream...
Stan FF X NSG - po Yunalesce
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
-
budda
Tu nie chodzi o krolowa kart, tylko o zespol CC, krolowa co prawda daje jakies karty, ale trzeba sie niezle na meczyc, ale i tak potem nic nie da a te karty i tak od czlonkow CC na statku mozna zdobyc
You are not dreaming. You ARE a dream...
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
Marks - 28% przepisane
Espery - 70% przepisane
...
Czekamy na Reunion
-
budda
-
budda
A jakie są skutki napisania przez Ciebie drugi raz testu ortograficznego? -__-' UTRWALENIE wiadomości - w grze powtórka testu SeeD ma podobną funkcje... Po prostu możesz go powtórzyć tylko po to, aby zapamiętać, że np.: jest Game Over gdy wszyscy w walce dostaną status Zombie.budda pisze:co to oznacza jakie są skutki pisania tych powtórek