FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
http://www.k-ff.com/Final9/Grafika/mapachoco.jpg - pomocna mapa...
cześć mam taki problem albo nawet pytanie przegrałem już ponad 100 godzin gry
i budzik jak by mi sięwyzerował ale świeci sięna czerwono.
oto i zdjęcie zegaru:
CZy to czymśrozi, nie będe mógł dalej grać (głupota) albo czy to niesie jakiekolwiek inne konsekfencje za sobą.
Przy okazji wpadłem na pomysł, ze można by było sprawdzićczy w memori teraz po 100 a przed 112 godzinom gry nie dostanie się Excalibura 2, nie widziałem aby ktośporuszył ten wątek a z drógiej srony nie wiem dokładniej gdzie otrzymuje się ów przedmiot.
I na koniec mam prośbę do osób które znalazły szczelinę skalną w której znajduje sięszkatułka z najlepszą bronią dla panny Freyi przejżałem wczoraj całe 30 stron i znalazłem wskazówki z lasem , aby patrzeć na północ ale kurcze niestety no nie mogę tego znaleść tłumaczenie takie że 5 stropni na azymut na północ od Olivert to nie do końca jest takie łatwe. Oki dość paplania teraz prośba (dla osób które "wykopały" ten skarb z góry.) CZy mógł by ktoś umieścićscreena z zaznaczoną strzałeczką w wordzie, gdzie należy kopać?? myślę, że nie tylko ja będe zadowolony, ale i pozwoli to innym na szybsze znalezienie lancy i nie będąznów pytać o to samo.
No to by było na tyle. Pozdrawiam fanów Final Fantasy a samej KRYPCIE chce podziękować za dobrąrobotę. Oby tak dalej
i budzik jak by mi sięwyzerował ale świeci sięna czerwono.
oto i zdjęcie zegaru:

CZy to czymśrozi, nie będe mógł dalej grać (głupota) albo czy to niesie jakiekolwiek inne konsekfencje za sobą.
Przy okazji wpadłem na pomysł, ze można by było sprawdzićczy w memori teraz po 100 a przed 112 godzinom gry nie dostanie się Excalibura 2, nie widziałem aby ktośporuszył ten wątek a z drógiej srony nie wiem dokładniej gdzie otrzymuje się ów przedmiot.
I na koniec mam prośbę do osób które znalazły szczelinę skalną w której znajduje sięszkatułka z najlepszą bronią dla panny Freyi przejżałem wczoraj całe 30 stron i znalazłem wskazówki z lasem , aby patrzeć na północ ale kurcze niestety no nie mogę tego znaleść tłumaczenie takie że 5 stropni na azymut na północ od Olivert to nie do końca jest takie łatwe. Oki dość paplania teraz prośba (dla osób które "wykopały" ten skarb z góry.) CZy mógł by ktoś umieścićscreena z zaznaczoną strzałeczką w wordzie, gdzie należy kopać?? myślę, że nie tylko ja będe zadowolony, ale i pozwoli to innym na szybsze znalezienie lancy i nie będąznów pytać o to samo.
No to by było na tyle. Pozdrawiam fanów Final Fantasy a samej KRYPCIE chce podziękować za dobrąrobotę. Oby tak dalej

NIe - tylko zegar ma inny kolorCZy to czymśrozi, nie będe mógł dalej grać (głupota) albo czy to niesie jakiekolwiek inne konsekfencje za sobą.

I tak Ci nie wyjdzie - trik z przekręceniem zegara nie działa... :Dbudda pisze: Przy okazji wpadłem na pomysł, ze można by było sprawdzićczy w memori teraz po 100 a przed 112 godzinom gry nie dostanie się Excalibura 2, nie widziałem aby ktośporuszył ten wątek a z drógiej srony nie wiem dokładniej gdzie otrzymuje się ów przedmiot.
Nie, poprostu zegar mowi, ze juz przekroczyles 99 godzinbudda pisze:CZy to czymśrozi, nie będe mógł dalej grać (głupota) albo czy to niesie jakiekolwiek inne konsekfencje za sobą.

Dalbym Ci screena ale nie mam czy go zrobicbudda pisze:I na koniec mam prośbę do osób które znalazły szczelinę skalną w której znajduje sięszkatułka z najlepszą bronią dla panny Freyi przejżałem wczoraj całe 30 stron i znalazłem wskazówki z lasem , aby patrzeć na północ ale kurcze niestety no nie mogę tego znaleść tłumaczenie takie że 5 stropni na azymut na północ od Olivert to nie do końca jest takie łatwe. Oki dość paplania teraz prośba (dla osób które "wykopały" ten skarb z góry.)

oki dzienki za podpowiedzi teraz szkole ludków na yanachjak za 2 godzinki nikt screena nie da topostaram sięsam daćradę
ale już wiem o który las chodzi to myślę, ze dam 
dzienkóweczka jeszcze raz
Jeśli ktoś nie ma dobrego sposobu na Yany to niech napisze mam niezawodny walka kończy się po 2 atakach ( przy sprzyjających wiatrach) a przy 3 normalnie
nawet jeśli jest ich 3

dzienkóweczka jeszcze raz
Jeśli ktoś nie ma dobrego sposobu na Yany to niech napisze mam niezawodny walka kończy się po 2 atakach ( przy sprzyjających wiatrach) a przy 3 normalnie

nawet jeśli jest ich 3

hmm podłączyćwszystkim absorb shadow-->doomsday Viviego(zadaje wszystkim 9999 w tym naszych leczy po 9999 a Yany mają zadane dmg 9999) następnie bahamut Garnet też po 9999 na wszystke Yany jeśli masz boosta i 99 kamieni i Climhazzard Steinera też wszyscy po 9999 zaśzidanowi jeśli sięzałapie najlepiej załączyćsteel bo yany mająelixiry i rude (ore) z której mozna zrobioćkamioenie dla Dagger 
Jeśli chodzi o mustard bomb... że Quina ma nim żucać?? i ile to odbiera życia i czy działa na wszystkich bop wydaje mi się, że nie mam tej umiejętności
Aha i co to to frezze kto tym zuca jak działa

Jeśli chodzi o mustard bomb... że Quina ma nim żucać?? i ile to odbiera życia i czy działa na wszystkich bop wydaje mi się, że nie mam tej umiejętności

Aha i co to to frezze kto tym zuca jak działa
no czyli potrzebujesz 3 kolejek.
a zobacz załanczasz dagger bahamuta zidanowi juhcenie steinerowi ten tam atak co wszystkich bije po 9999 i viviemudoomsday
zakładając, ze wywieje ci 1 osobe i zabije 1 po 1 rundzie masz wygranąwalke...
nie masz szansy przy takim układzie naporażkę
no to czyi sposób lepszy 
a zobacz załanczasz dagger bahamuta zidanowi juhcenie steinerowi ten tam atak co wszystkich bije po 9999 i viviemudoomsday
zakładając, ze wywieje ci 1 osobe i zabije 1 po 1 rundzie masz wygranąwalke...

nie masz szansy przy takim układzie naporażkę