Konsole...
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
ale RTS'sow i MMO w hu... znaczy sie duzo ^^. Moze to sie zmieni kiedys, moze ktos zacznie pisac jRPG na blaszakiNemesis pisze:Ale na PC mało jRPG uświadczysz...

To Odin we call – in his name we will fight
Riding on dragons through the waves
And the gods on our side
Summon the valkyrs in the sky
On the wings of death we ride
And the gods on our side
to szmelc jest jakis hack'n'slash a'la Diablo czy cos... i jeszcze Baldur's Gate'em to nazywaja, parodia... Taaaa dla mnie nie liczy sie na czym gram, gra ma byc ciekawa i tyle.Thompson pisze:Jeden Baldur na PS2 jest... jestem prawie pewien.
Granie na kompie w jRPG? Jakoś nie ma tego "klimatu"
And the gods on our side
And the gods on our side
2 sa bo 2 mam ,Baldur dark aliance i dark aliance 2 ,Thompson pisze:Jeden Baldur na PS2 jest... jestem prawie pewien.
Pfff szmelc zalezy dla kogo, mi sie bardzo podobaFjuczers pisze:to szmelc jest jakis hack'n'slash a'la Diablo czy cos

O tym mowilem, do ponad 300 zl nie dojdzie, jesten tego prawie pewny.Nemesis pisze:przynajmniej na poczatku będa kosztowac ok. 270 zł)
- Go Go Yubari
- Ifrit
Heh no własnie. U mnie konsola się kurzy, bo ostatnio tylko na PC gram...Ale to jedne mmo i jedna strategia, bo obu nie mam na PS2...Fjuczers pisze:MMO w hu... znaczy sie duzo ^^
No, dokładnie. Dlatego nie rozumiem tych, co grają w FF na PC... dla mnie to jak granie w kregle lewą ręką, gdy jest się praworecznym...da sie, ale po co się męczyć i psuc sobie przyjemność? hehThompson pisze:Granie na kompie w jRPG? Jakoś nie ma tego "klimatu"
Przekonamy się jak już cos się pojawi....Kimahri pisze:do ponad 300 zl nie dojdzie
Mimo działu OT, trzymajmy się tematu...Dla mnieIcewind Dale, Baldur, Diablo i gry podobne są dla mnie po prostu nudne.
Proste - nie mają konsoliNemesis pisze: Dlatego nie rozumiem tych, co grają w FF na PC...

Ale dlaczego od razu męczyć i psuć sobie przyjemność.... nie rozumiem. Tzn. rozumiem, ale nie przesadzajmy. Jedyny minus to ta cała zabawa za sterownikami, szczególnie na nowych kompach. Ale jak już się to wszystko zrobi, to gra się... normalnieNemesis pisze:dla mnie to jak granie w kregle lewą ręką, gdy jest się praworecznym...da sie, ale po co się męczyć i psuc sobie przyjemność?

Założe się, że zaraz ktoś z parówkożercami wyjedzie -_-"Jaco pisze:jRPGom na PC mówimy TAK! :]
Ja na PC grałem w FF9. Jakoś tak wole z padem. Jasne, że da się grać na PC ale na padzie wygodniej ^_^ Czuje, że gram w FF. To głupie ale...
Myślę, że górna granica to właśnie 300 ale jestem przekonany, że np. na allegro ceny dojdą do 320-350 na początek.Nemesis pisze:Przekonamy się jak już cos się pojawi....

Nie zrozumieją jRPG.Jaco pisze:PCtowcy
Gamertag: Szalony Szkot
- Go Go Yubari
- Ifrit
Tja. Przypomniało mi się tych dwóch kolesi z Hypera... Pc vs konsole (głównie sony z tego co wywnioskowałam).... hmm... nie ośmiele się skomentować, choć moje zdanie co do nowego TombRidera zgadzało się z tego od konsol opinią. Ogólnie... mówię NIE polskim programom o grach.... hm...może sami jakiś zrobimy?Thompson pisze:Nie zrozumieją jRPG.

Te ich pojedynki mnie wkurzają - jeden gra na PC drugi na konsoli i zawsze się kłócą, chyba już tylko tak żeby czas programowy zapełnić 
Jakoś zbyt wyluzowani są

Co lubią w USA?
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,30172;core.html

Jakoś zbyt wyluzowani są

Znajdźcie naiwnego sponsora to wtedy chętnie zrobięNemesis pisze:może sami jakiś zrobimy

Co lubią w USA?
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,30172;core.html
Gamertag: Szalony Szkot
Ja nie gralem w jRPG na konsoli nigdy, ale na PC tak (FF7, FF9, Grandia II, i jeszcze cos tam o czym nie powiem ^^), gram na klawiaturze i jest mi bardzo wygodnie i gra sie swietnie. A monitor 21' to jak moj telewizor w pokoju :D.
, gra sie bardzo fajnie, a siedzenie przed telwizorem z padem w lapie kojarzy mi sie z mlodoscia i dziecinada - moim pierwszym pegazusem :].
. Jak komus zalezy na graniu to poprostu gra dla przyjemosci i checi poznania dalszego ciagu gry - wtedy olewa sie na czym sie gra, tylko poprostu sie gra i gra z bananem na japie...
No BA :D :D :DjRPGom na PC mówimy TAK! :]
To sprobuj zrozumiecDlatego nie rozumiem tych, co grają w FF na PC...

BłądGranie na kompie w jRPG? Jakoś nie ma tego "klimatu"

Ostatnio zmieniony ndz 13 sie, 2006 14:25 przez Fjuczers, łącznie zmieniany 1 raz.
And the gods on our side
And the gods on our side
- Go Go Yubari