Ja, nie uwazam, ze wydawanie pieniedzy na tv z technologia hd jest bezsensowne... a uwierz, duzo nie zarabiam (taka praca to i taka placa... wszyscy wiedza jak to w polsce jest gdy ma sie prace...), a odkladam pieniadze na tv z hd w miare dobry do ok. 4k-5k + konsola z lepsza wersja... Z reszta poczekamy do premiery PS3 i sie wszystko wyjasni, ze nie bedzie sensu grania na zwyklych CRT, bo moze byc jeszcze gorzej z odbieraniem obrazow, niz jak to bylo w przypadku konsoli microshitu Xkloca 360...Kimahri pisze:No i co mysliszz ,ze kupie sobie jakis HDTV za 5000zl zeby mi jakis FFXIII ladniej wygladal?
Bezsens- chyba ,ze bym naprawde duzo zarabial. Na swoje TV tez nie narzekam i nie mam zamiaru ich zmieniac.
Teraz firma Sony ma trudne zadanie na wypuszczenie konsoli na rynek, stapaja po cienkiej linii. Po prostu trudny start, zeby tylko utrzec nosa firmie microshitu, bo wiadomo jak konsola microshitu zyskala duzo wielbicieli (no moze procz kkw, bo tam nikt nie lubi tej konsolki, a wierza, ze sony wygra to starcie) i ja takze (jako fanboy) wierze, ze walke o konkurencje wygra... Sony.