A jak będę potrzebował pomocy to napewno się o nią Ciebie zapytam

Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
jest moment gdy płynie ten lifestream w kierunku meteorytu, jest go coraz więcej, coraz więcej, po chwili widać modlącą się Aeris, jakiś błysk (bohaterowie zasłaniają oczy)
Kod: Zaznacz cały
widać Aeris
O ile wiem tak własnie się kończy FFVII a ciąg dalszy masz w filmie FFVII : AC Oo" ...Ranven pisze:Witam raz jeszcze
Więc, ukończyłem niedawno FF 7, oglądam ostatni filmik z zapartym tchem w piersiach i.. ji... koniecKod: Zaznacz cały
est moment gdy płynie ten lifestream w kierunku meteorytu, jest go coraz więcej, coraz więcej, po chwili widać modlącą się Aeris, jakiś błysk (bohaterowie zasłaniają oczy)
...napisy końcowe.
Nie mam pretensji do zakończenia, tylko zastanawiam się czy tak ma być, czy to też błąd płyty (urywa nagle jakby, po tym jak)Kod: Zaznacz cały
widać Aeris
Troche sfatygowana już, więc nie wykluczałem tego, w każdym razie, czy ktoś mógłby odpowiedzieć, czy tak właśnie jest, że filmik tak nagle się kończy, czy też to błąd jakiś ?
Z góry dziękuje.
Jesli chodzi o Emeralda to ciezko nie jest. Wyatarczy sie pofatygowac nad wymaksowaniem str, spd i luck (znajdziesz to w stosownym dziale na stronie glownej) mozesz tez reszte ale to juz jest bardziej czasochlonne, naszykowac sobie jak najwiecej megalixirow, ewentualnie x-potiony i zwykle elixiry ,jako postacie wybrac te o najlepszych limitach (najwiecej atakow dac im najlepsze bronie , mystile/ziedrich i sprint shoes jak masz )i atakowac limitami (mozna ich wzmocnic hero drinkiem) i leczyc sie po kazdym oberwaniu.Viking pisze:Witam! Mam prosbe... Czy ktos moglby mi podac sposob na pokonanie Weaponow bez materii??