Quiz: Jaki to serial?
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
mogę zostać snajpem :] Boni - strzez sieNemesis pisze:no brawo

jak ktoś to zgadnie bez zadnej kolejnej podpowiedzi, to oddam wszystkie piwa od GoGo :] ale dam na wstepie: leciał on kiedyś na początku lat '90, fabuła była dziwna :] serial na podstawie powieści, tytuł francuski, ma to 2 tytuły - jakikolwiek mnie zadowoli

Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
BRAWO!! jedziesz dalej :D pamiętasz to chociaż? w każdym odcinku ta kobieta - Emilie (to drugi tytuł) rodziła... o zgrozo... jakie ja miałem podłe dzieciństwo! Piszczałka, Emilie... bleeeeeee
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
- Go Go Yubari
- Ifrit
Go i tak ciagle będziemy sobie zgadywać quizy? :D FAJNIE :D
dobra jedziemy z koksem, żeby nie przedłużać... ogólnie nie lubię tego serialu i jak go widziałem, to mnie szlag trafiał... wiec macie :]

dobra jedziemy z koksem, żeby nie przedłużać... ogólnie nie lubię tego serialu i jak go widziałem, to mnie szlag trafiał... wiec macie :]