mój rekord ikon na pulpicie wynosił ok 150 ^_____________^ ...i niee ...własciwie mi to nie przeszkadza, jestem przyzwyczajona, i tak - potrafie sie w tym połapac, bo układam je kategoriami
Wasz pulpit
Moderator: Moderatorzy
Faris co tak mało tych ikon?? :D:D:D
mój rekord ikon na pulpicie wynosił ok 150 ^_____________^ ...i niee ...własciwie mi to nie przeszkadza, jestem przyzwyczajona, i tak - potrafie sie w tym połapac, bo układam je kategoriami
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
oO"...?Nemesis pisze:Faris, ja wiem, że Ivy miała w tym-czyms swój udział
(jeśli chodzi o serie, oglądałam je już wcześniej, tylko Iv się niedawno dołączyła
Przypomniało mi się, jak u mojej koleżanki ikony poukładane były warstwowo, jedna na drugiej, bo nie było już na nie miejsca _^_ (przez kilka lat nie robiła formatu)Ireth pisze:Faris co tak mało tych ikon?? :D :D:D
- Go Go Yubari
- Ifrit

-
Dark_Tifa
http://img484.imageshack.us/img484/3855/pulpitwz0.png
Mój obecny pulpicik :D. Proszę nie zwracać uwagi na ikonki, bo mam prawie same obrazki i gify, ale były mi potrzebne...
Mój obecny pulpicik :D. Proszę nie zwracać uwagi na ikonki, bo mam prawie same obrazki i gify, ale były mi potrzebne...

A to moj pulpicik ^^. Prosze nie patrzec na ikonki oprogamowania, to tylko ikonki
To Odin we call – in his name we will fight
Riding on dragons through the waves
And the gods on our side
Summon the valkyrs in the sky
On the wings of death we ride
Riding on dragons through the waves
And the gods on our side
Summon the valkyrs in the sky
On the wings of death we ride
Gag, piękna tapeta, tematyka + wybór arta. :* :D
Anyway. Jak to możliwe, że jeszcze nie dopisałam się w tym spamerskim temacie?
Mój pulpit od dłuższego czasu:

Jestem pedantką i lubię wygodę połączoną z minimalizmem. A w ikonkę trafię tylko wtedy, jak jest na czarnym albo białym tle.
(Przy czym z reguły jest ono czarne.)
Anyway. Jak to możliwe, że jeszcze nie dopisałam się w tym spamerskim temacie?
Mój pulpit od dłuższego czasu:

Jestem pedantką i lubię wygodę połączoną z minimalizmem. A w ikonkę trafię tylko wtedy, jak jest na czarnym albo białym tle.

Jak chcecie wiedzieć co tak mało ikon, to powiem że i tak programy których używam mam w Menu, a pliki w Home.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
- Go Go Yubari
- Ifrit