A ... ale to w innej części Gelnika byłoGveir pisze:Najłatwiej o Luck i Speed, a najtrudniej o Spirit - takie mam doświadczenia.

Ale fakt, Spirit na maks miały 2 postacie

Moderator: Moderatorzy
A ... ale to w innej części Gelnika byłoGveir pisze:Najłatwiej o Luck i Speed, a najtrudniej o Spirit - takie mam doświadczenia.
A czy ktoś pomyślał o rzuceniu na niego Manipulate'a?Gveir pisze:Dlaczego nie:
- Vincent - brak kontroli w czasie limitu
I działa?! Bym się zdziwiłDevastator pisze:A czy ktoś pomyślał o rzuceniu na niego Manipulate'a?
W wolnej chwili spradzę.Devastator pisze:wyprubój
Ale jest satysfakcja. Tyle, że dla większości ludzi jest to nudne - trza to po prostu lubić.Devastator pisze:Dla mnie maksowanie to strata czasu. wystarczy że się przejdzie wszystkich najlepszych bossów.
Tak, ale lepiej wziąć Amaranta - Chakra jest efektywniejsza. Prawdziwym powodem dla którego warto brać Steinera jest możliwość zadawania przez niego elementarnych obrażeń w parze z Vivim.BokoV pisze:Shock i Climhazzard to jednak śą naprawde efektywne ataki.
Sorry, wole Freye, jump i dragon's crest.BokoV pisze:No debilizm debilizmem, ale zdolności "Rdzawego" są chyba powodem, dla którego można go wziąć do drużyny. Shock i Climhazzard to jednak śą naprawde efektywne ataki.
Bzdura - jego Darkside w statusie mini zadaje pewne 9999 dmg, podczas gdy inne ataki 1-1xx jakjichkolwiek postaci (może z wyłączeniem Dragon Crest). Z samym Ragnarokiem Steiner zdziela pozrądne 9000 dmg zwykłym atakiem - przy nim zwykły atak Freyi to żart. Do tego dopiero dochodzą Magic Swordy z Vivim.Steiner jest najgorsza postacia w grze.
Liczba MP zabierana przez Dragon Crest to tez zart, przez co mozemy uzywac go caly czas. + do tego Freya ma magie defensywną. Sorry ale u mnie Stainer odpada na starcie.Sephiria pisze:przy nim zwykły atak Freyi to żart.
Wlasnie, przyczym jak mamy Stainera przydalo by sie miec jeszcze Viviego, ktorego tez niedoceniam jak postac walczaca, wole Quine ktora ma magie ofensywna(chciazby Twister,Earthshake, frogDrop, LimitGlove) i moze leczyc , Viviemu do leczenia zostaja tylko przedmioty.Sephiria pisze:Do tego dopiero dochodzą Magic Swordy z Vivim.