FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Mam taki gupi problem a mianowicie jestem w zamku i nie wiem co dalej (kozystam z poradnika) ale nie wiem gdzie isc bo tam gdzie moge isc to nic nie ma jestem w Zameku Lindblum
(Gdy uznasz, że jesteś gotów/a, wróć do zamku. Strażnik nie będzie chciał cię wpuścić do windy, zatem wejdź schodami w górę, a później w korytarz na górze. W pomieszczeniu nieopodal zobaczysz Steinera - porozmawiaj z nim) w tym momecie utkwilem o; Do korytaza nie chce mnie wpuścic straznik i widziałem tylko ATE 1: Steiner zagubiony w wielkim mieście
(Gdy uznasz, że jesteś gotów/a, wróć do zamku. Strażnik nie będzie chciał cię wpuścić do windy, zatem wejdź schodami w górę, a później w korytarz na górze. W pomieszczeniu nieopodal zobaczysz Steinera - porozmawiaj z nim) w tym momecie utkwilem o; Do korytaza nie chce mnie wpuścic straznik i widziałem tylko ATE 1: Steiner zagubiony w wielkim mieście
Heheh to znowu ja mam problem z chocographem - nie moge za chiny zdobyc reszty czyli 4 kawalkow chocographow, chyba poswiecilem z 10 godzin w lagunie czy lesie na szukanie chocographow i czesci i nie da rady (zdobylem 2 stroje lordow ^^) Znalazlem wszystkie szczelisny i bulgoczace wody (poza Shimmering), mam 19/20 chocographow (outer island 2) i nie wiem co dalej
pomocy !

Jak nie mozesz kopac w Chocobo Lagoon to idz do Chocobo forest, tam beda juz udostepnione bloki skalne i tam tez bedziesz mogl kopac dalej.
Ostatnio zmieniony pn 31 lip, 2006 10:19 przez Kimahri, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe spoko juz znalazlem w lagunie wszystkie czesci chocographu ktore daly mi dostep do Mist Ocean - w chocobo air garden znalazlem wszystkie chocography.... teraz mam pytanie z innej beczki... odnalazlem wszystkie chocography szczeliny skalne i bulgoczace wody poza ta po Shimmering Island, bo jeszcze nie zatonela
mimo to poszedlem do Chocobo Paradise i tam grubu chocobo powiedzial ze nie odnalazlem wszystkich skarbow i musze odejsc...
Czy konieczne jest odnalezienie skarbu po Shimmering Island aby wrocic do Chocobo Paradise i dostac karte od Fat Chocobo i moc wypelnic quest z plazami??? Bo mysle ze zdobylem wszystko poza nia....

Czy konieczne jest odnalezienie skarbu po Shimmering Island aby wrocic do Chocobo Paradise i dostac karte od Fat Chocobo i moc wypelnic quest z plazami??? Bo mysle ze zdobylem wszystko poza nia....